89% av medborgarna vill köpa inhemska bilar

% av medborgarna u vill köpa inhemska bilar
% av medborgarna u vill köpa inhemska bilar

Industri och teknik minister Mustafa Varank, meddelade resultaten från den första undersökningen genomfördes för Turkiets bil. 89 procent av medborgarna som deltar i undersökningen vill köpa bilindustrin och teknikminister Varank, köpcentrum, laddstationer kommer att upprättas, sade han. Ministrarna Varank ger Turkiet priset på bilen kommer att vara i ett tecken på den nivå att konkurrera med rivaler i första kvartalet uppgav det som grunden för fabriken.

TURKIET Bil-

Industri och teknik minister Mustafa Varank har delat ny information om bilen i Turkiet. Underströk att Turkiet vara mycket nöjda med medborgarnas intresse av showen bilen Varank Turkiets andel i resultatet av undersökning för bilen. Enligt undersökningen 97,6 procent av Turkiets bil stöds berättar Varank takt, sade han att 89 procent av dem som vill köpa.

PRODUKTIONSPLAN

Minister Varank, det första målet för fabriken; Att säga att grunden läggs och byggandet startade i Gemlik under första halvåret 2020, ”I projektet har företaget designat och planerat de kommande 15 åren på ett professionellt sätt. Vilka investeringar de kommer att göra, vilka modeller de kommer att utveckla, vilka investeringar de behöver, hur varumärkesstrategier kommer att vara, som alla är planerade. Inom ramen för planen kommer de första bilarna att släppas från massproduktion i slutet av 2022. konu

PRE-ORDER

Minister Varank sade att verken fortsätter för det märke som kan registreras i enlighet med mönster och sa: ”Denna process kommer att slutföras inom året. Förbeställningsansökan har ännu inte startat med att betala förpengar. Detta kommer att vara den metod som företaget kommer att tillämpa efter lanseringen av varumärket. ”

DETTA märket kommer att bestämmas

Ministrarna Varank Turkiets Cars Initiative Group, förklarar att först började arbeta med ett brett spektrum av marknadsundersökningar "och sedan i samband med varumärket, i överensstämmelse med design, vilket återspeglar de turkiska egenskaper kan anta den turkiska nationen, kommer att köra i strid med den internationella arenan, som är lätt att uttala, registrering För att skapa ett varumärke som är mycket detaljerat arbete görs. Varumärket kommer att bestämmas inom detta år

Informatics Valley

Efter lanseringen av Informatics Valley uppgav Varank att ansökningar mottogs från 32 företag inom olika områden och påpekade att smart mobilitetsteknologi skulle utvecklas i Informatics Valley.

Massproduktion i början av 2022

Minister Varank, de berörda ministerierna för att förbereda färdplanen för upprättandet av bilens laddinfrastruktur, sa: altyapı Detta fordon kommer att vara klart när fordonet är på marknaden. Arbetet fortsätter för varumärket, denna process kommer att slutföras inom året. Vi håller på att producera 100-150 prototyper. De kommer att testas. I början av 2022 startar fabriken massproduktion ..

KÖPGARANTI

Turkiet enda garanti för inköp för Automobile Enterprise Group (TOGG) som gäller för ministern beskriva Varank "upp till 2035 tusen fordon med 30, kan vi inte garantera någon firma ut av det." Han sa.

REGISTRATIONSANVISNINGAR FÖR DESIGN

Europa, Ryssland, USA är också bland de få platser Turkiets ansökan om registrering gjorts Varank slående bilens design, sade infrastrukturen skulle vara redo att gå när bilmarknaden. (sanayi.gov.t är)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar