8 uppsättningar av anbud för köp av järnvägsfordon för Gaziray

fastställa anbud för järnvägsfordon för gaziray
fastställa anbud för järnvägsfordon för gaziray

Med det lån som tillhandahålls av den islamiska utvecklingsbanken kommer 4 fordonsköpauktioner på 8 för Iller Bank Gaziantep Metropolitan Municipality Gaziray Suburban Project hållas. Totalt 4 fordon kommer att köpas, med 32 fordon i varje uppsättning. Dessutom ingick en underhållstjänst för 24 480.000 km drift i detta anbud med XNUMX-månadersgaranti.


Kontraktet omfattar design, leverans, produktion, leverans, testning och idrifttagning av elektriska tåguppsättningar enligt TCDD Gaziray (ERTMS / ETCS och ATS) och relaterade nationella och internationella standarder och specifikationer. Electric Train Set, Gaziantep / järnväg distributionspunkter i Turkiet som skall levereras och testas och kommer att vara redo att ta emot. Anbudsinbjudningar förväntas i mars 2020. Varor, jobb och relaterade tjänster under Islamiska utvecklingsbankens projektfinansiering (april 2019) är öppna för alla anbudsgivare enligt ICB-förfarandet enligt definitionen i bankens regler.

Anbudet kommer att äga rum i mars 2020 och det exakta datumet kommer att tillkännages med ett mer detaljerat tillkännagivande.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar