Treasury har inte godkänts för 3 tunnelbanelinjer stoppade i Istanbul

Istanbul godkände inte statskassan för den stoppade tunnelbanelinjen
Istanbul godkände inte statskassan för den stoppade tunnelbanelinjen

Istanbul Metropolitan Municipality borgmästare Ekrem İmamoğlu meddelade att de inte kunde starta eftersom de inte kunde få statsgodkännande trots att de hittade kredit; Eminönü-Alibeyköy spårvagnslinje, Bostancı-Dudullu tunnelbanelinje och Yenidoğan-sjukhuslinjen fick lärdom. Imamoglu ringde en tunnelbana till presidenten och sa: Hazine Vi behöver statsgodkännande för att mobilisera lånet. Det finns en kreditfacilitet, vi finner den. Det är bara en touch vi vill ha. ”

SözcüEnligt rapporten från Ozlem Guvemli'nin; BB İBB President Ekrem İmamoğlu uppgav att de inte kunde få det godkännande de begärde från statskassan för de tre linjerna de började arbeta för att aktivera tunnelbanelinjerna som stoppades för 2 år sedan.

Imamoglu, som ringde en tunnelbana till presidenten, sa:

  • Vi behöver godkännande av finansministeriet för att mobilisera lånet.
  • Vår begäran om tre rader avvisades under den första veckan i januari.
  • Om det inte avvisas kommer vi att kunna mobilisera tunnelbanelinjer mycket snabbt med dessa kreditfaciliteter.
  • Det finns en kreditfacilitet, vi finner den. Bara en touch vi vill ha.

BOSTANCI DUDULLU METRO

En av linjerna där Imamoğlu inte kunde få kreditgodkännande från statskassan är tunnelbanelinjen Dudullu-Bostancı, som är 21 kilometer lång, vilket kommer att minska avståndet mellan Bostancı och Dudullu till 14.3 minuter. Kostnaden för tunnelbanelinjen, som var 70 procent komplett och bestod av 13 stationer, tillkännagavs 558 miljoner euro plus moms.

İmamoğlu uppgav att det finns ett behov av 2018 miljoner euro plus momsfinansiering för linjen som har stått sedan oktober 200 “Tillståndet till investeringsplanen för denna plats har precis släppts.

Vi räknar med att bli godkända och tillkännagivna under de första veckorna av 2020. Därefter fortsätter våra finansieringsinsatser Den första veckan i januari visade sig dock vara det nödvändiga godkännandet.

10 KM CARPET LINE

Den andra linjen som skattkammaren inte godkänner är Alibeyköy Eyüpsultan Eminönü spårvagnslinje.

Från Eminönü-busshållplatserna går rutten genom Golden Horn-kusten till Küçükpazar, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Feshane, Eyüp-Teleferik, Eyüp State Hospital, Silahtarağa Station och Sakarya Neighborhood Station. Det slutar vid stationen.

Imamoglu, som genomförde en undersökning på byggplatsen för linjen under de senaste veckorna, sa, uz Vi arbetar med ytterligare resurser. Vi vill förbereda denna plats för 2020 ”.

INGEN GODKÄNNANDE AV NEWBORN HOSPITAL LINE

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli linje-anslutna Yenidoğan-Hospital Line är en av de linjer som statskassan inte godkänner.

Linjen på 6.95 km består av stationerna Hospital, Sarıgazi, Aydınlar, Güngören, Taşdelen och Yenidoğan.

Karta över Istanbul Metro


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar