Istanbul Tehran 3 mest populära resenär

det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran
det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran

När du reser i Mellanöstern vill du definitivt åka till Istanbul med det omgivande området och tillbringa några dagar där. Turkiets värt ett besök är det faktum att Istanbul är den enda staden. Det finns mycket mer att ses runt Turkiet, men de flesta turister hoppar det mesta av dem. Men du vill äntligen tillbringa en långsiktig semester, och du planerar förmodligen att resa till två eller tre städer eller till och med länder samtidigt. Istanbul och Teheran, Iran och Turkiet är populära resmål för turism. Det finns 3 mest populära sätt att nå Teheran från Istanbul.
Det mest bekväma men också det dyraste sättet att nå Teheran från Istanbul är med flyg. Direktflyg görs av stora turkiska flygbolag. Biljettpriserna börjar från $ 160 för en tur och retur, beroende på en säsong. Flygningen tar cirka 3-4 timmar.

det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran
det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran

En annan transport du kan använda för att nå Teheran är bussen. Tyvärr finns det ingen direktbuss från Istanbul, så du måste först åka till Ankara och åka till den iranska huvudstaden för att leta efter ett bussföretag som verkar där. Kostnaden är ungefär $ 100 ett sätt. Resan tar mer än 30 timmar och är den minst bekväma bland de 3 erbjudna varianterna.

det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran
det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran

Du kan äntligen nå Teheran med tåg från Istanbul. Resenärer hittar den mest prisvärda och ganska praktiska transporten till tåget. Sådana resor kan vara tidskrävande med tanke på avståndet men är också givande. Det finns många skäl för människor att föredra tåget framför andra transportmedel när de reser. En av dessa är de stora sätena omvandlade till sängar på natten och komforten under långväga resor som du kan sprida istället för att pressa in i en flygplansstol i ekonomiklass. Transasia Express namnet i Turkiet och Ankara har en anslutande väg längs sjön Van och Teheran. Resan består av 3 olika upplevelser. Dessa består av två tågresor och en färjetur. Dessutom tillhandahålls transport från Istanbul till Ankara med ett höghastighetståg. Resenärer väljer tågresor med Transasia Express tack vare sin upplevelse. Passagerare ombord är perfekta för att observera otroliga scenarier, utmärkt landskap och vattnet i sjön Van, för att träffa intressanta människor, vänliga lokalbefolkningen och erfarna turister, samt njuta av naturens frihet och lugn. Kolla tillgängliga biljetter här (den Transasiatra) och förbereda dig för ett nytt äventyr.

det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran
det mest populära sättet att resa mellan istanbul och teheran

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar