2020 Höghastighetstågbiljettpriser YHT Tidtimmar Månadsavgifter för prenumeration

höghastighetståg stoppar stoppade aa
höghastighetståg stoppar stoppade aa

2020 Aktuella höghastighetsbiljettpriser YHT Tidtabeller och tider: Snabbtåg som underlättar våra liv inom intercity-transport fortsätter att koppla samman olika städer, passagerare och kulturer. Höghastighetståg som betjänar olika städer med olika resegenskaper och vagnstyper är förberedda med stor hängivenhet och har höga tekniska egenskaper. TCDD Transportation (YHT) inom detta område alla innovationer och teknisk utveckling på det snabbaste sättet att integrera systemet erbjuder dig en omättlig resmöjlighet.


Höghastighetståg, som låter dig nå staden du kommer att resa på kortare tid från bilen och resa mer ekonomiskt, är indelad i tre typer: pulman, affär och middag. TCDD Tasimacilik online biljett system När du har valt din taxa kan du välja vilken vagn du vill resa. Eftersom det inte finns någon personbil för matbilen säljs inte biljetter till denna plats. I det här avsnittet kan du äta och köpa mat från buffén.

Höghastighetståg - YHT
Höghastighetståg - YHT

YHT-bussanslutningar

Höghastighetståg tas från Bursa, Antalya, Karaman med TCDD Transport för enkel transport till YHT-linjer från vissa städer. De närmaste stationsförbindelserna är tillgängliga för att göra affärer på detta sätt och komma till expresståget från dessa städer. Dessa länkar:

 • Karaman Konya höghastighetstågförbindelse
 • Antalya Konya höghastighetstågförbindelse
 • Bursa Eskişehir höghastighetsbussanslutning

Höghastighetståg kan också dra nytta av olika rabatter. Dessa rabatter varierar mellan 20% och 50%.

 • Människor som köper biljetter från samma avgångs- och ankomststationer kan få 20-rabatter på höghastighetståg.
 • Människor mellan åldern 13 och 26 får 20% rabatt eftersom de är föremål för ungdomsrabatten.
 • Lärare från utbildningsministeriet har rätt till en rabatt på 20 oavsett om de är privata eller offentliga skolor. Dessa rabatter inkluderar rektorer och assisterande rektorer, universitets- och universitetsakademiker och lärare med turkisk nationalitet som arbetar i främmande länder.
 • 20% rabatt tillämpas också på NATO: s militära officerare och experter som arbetar i turkiska väpnade styrkor.
 • 12-persongrupper eller 12-personliga gemensamma biljettköp har rätt till en 20-rabatt.
 • Passagerare mellan 60 och 65 år har en 20 rabatt rätt.
 • Passagerare över 65s ålder har rätt till en 50-rabatt.
 • Inhemska eller utländska pressmedlemmar har också rätt till 20% rabatt med korten utgivna av generaldirektoratet för publikationsinformation.
 • TCDD-personal och deras familjer (make / maka och barn) omfattas av en 20-rabatt.
 • Barn under åldern 7-12 får en 50 rabatt% e Barn under 7-åldern betalar inte om de inte reser i ett separat resesät.

Vi har sammanställt nedanför höghastighetstågen designade och aktiverade för medborgarna att nå städerna de kommer att gå till snabbare och några av funktionerna i dessa tåg. Om du har några frågor kan du ringa TCDD Transportation eller så kan du börja njuta av denna bekväma och privilegierade resa genom att köpa din biljett omedelbart till de mest ekonomiska priserna på online-biljettköpssidan.

High Speed ​​Train (YHT) avgångstider

16 Från juli 2019;

 • Varje dag från Bilecik till Istanbul, 08.09-11.49-14.44-19.09,
 • Varje dag från Bilecik till Konya, 09.59- 15.18- 21.14,
 • Varje dag från Bilecik till Ankara 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

kommer att agera i formen.

Månadsabonnemangspriser för höghastighetståg (nuvarande)

Ankara-Polatli 877 TL
Ankara-Eskisehir 687 TL
Ankara-Konya 687 TL
Polatli-Eskisehir 1260 TL
Ankara-Istanbul 3847 TL

Ankara Istanbul YHT

Ankara Istanbul höghastighetståg, Ankara 6-expedition Kör. Ankara-Istanbul höghastighetståg som avgår från Ankara stannar vid Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit respektive Gebze. 4 timmar 15 minuter där det anländer. Ankara-Istanbul Höghastighetståg stannar inte någon gång, vissa skillnader i tågets ankomsttid kan uppstå. 5 timmar: 27 minuter sista stopp i Istanbul Halkalıtransporterar passagerare. Ankara Halkalı Hög hastighet tåg biljettpris £ 96'Dr

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul Ankara YHT

Istanbul Ankara High Speed ​​Train, Istanbul-Ankara och Ankara-Istanbul 6-expedition Kör. Tåget avgår från Istanbul Pendik till Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli och Sincan till Ankara 4 timmar 15 minuter där det anländer. Eftersom Istanbul-Ankara höghastighetståg inte stannar vid vissa hållplatser kan det finnas skillnader i ankomsttid för tåget. Istanbul Ankara höghastighetståg 5 timmar: 20 minuter İstanbul Halkalıfrån Ankara till Ankara station Halkalı (Istanbul) Höghastighetstågspris £ 96'Dr

Istanbul Ankara YHT Specialerbjudanden
Istanbul Ankara YHT Specialerbjudanden

ISTANBUL ANKARA KLICKA FÖR MER INFORMATION OM YHT

Ankara Eskişehir High School

Ankara Eskişehir höghastighetståg Eskişehir är ett av hållplatserna på Istanbul Ankara Line. Det är möjligt att utföra 5-resor genom denna rad. Dessutom finns det Ankara Eskişehir-linjen. 6-expeditionAnkara Eskişehir High Speed ​​Train line är en av 11 dagligen. Eftersom denna tid är kortvarig finns det ingen matvagn i den. Eftersom tågstationerna finns i staden kan du resa mellan Ankara och Eskişehir. 1,5 timmar framsteg. I stället för att resa med tåg kan du också välja Anlara Istanbul-linje. Två passerar genom samma stopp.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir Ankara High Speed ​​Train är ett av hållplatserna på Eskişehir i Istanbul Ankara Line. Det är möjligt att utföra 5-resor genom denna rad. Dessutom finns det Eskişehir Ankara-linjen. 6-expeditionEskişehir Ankara High Speed ​​Train line är en av 11 dagligen. Eftersom denna tid är kortvarig finns det ingen matvagn i den. Eftersom tågstationerna är i staden, ger denna gång passagerarna en mycket praktisk. Resegenomsnitt 1,5 timmar Det pågår.

Ankara Eskisehir YHT Specialerbjudanden
Ankara Eskisehir YHT Specialerbjudanden

ESKİŞEHİR ANKARA KLICKA FÖR MER INFORMATION OM YHT

Ankara Konya YHT

Ankara Konya höghastighetståg 7-expedition Kör. Den genomsnittliga varaktigheten för dessa flygningar är 1 timmar 55 minuter Det pågår. Sincan och Polatli stannar. Det finns två biljettalternativ, dessa är standard och flexibla. 2-höghastighetståg av vagnstyp inkluderar en ekonomiklass 2 + 2 remskiva och 2 + 2 remskiva. Den här tiden är på kort sikt, så det finns ingen vagn med mat.

Klicka här för mer information om ANKARA KONYA YHT

Konya Ankara YHT

Konya-Ankara höghastighetståg 7-expedition Kör. Den genomsnittliga varaktigheten för dessa flygningar är 1 timmar 55 minuter Det pågår. Polatlı och Sincan stannar. Det finns två biljettalternativ, dessa är standard och flexibla. 2-höghastighetståg av vagnstyp inkluderar en ekonomiklass 2 + 2 remskiva och 2 + 2 remskiva. Den här tiden är på kort sikt, så det finns ingen vagn med mat.

Ankara Konya YHT Specialerbjudanden
Ankara Konya YHT Specialerbjudanden

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM KONYA ANKARA YHT

Konya Istanbul YHT

Konya- Istanbul höghastighetståg 2-expedition Det inser. Tågets sista stopp är Istanbul Pendik. Genomsnittlig tid 4 timmar 20 minuter Det pågår. Konya-Istanbul tåghållplatser är respektive Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit och Gebze. Du kan köpa flyg med två standard och flexibla biljettalternativ och 3 olika alternativ för vagnstyp. Tåget inkluderar pulmanekonomi, pulmanaffär, pulmanaffärsvagnar med mat.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM KONYA ISTANBUL YHT

Istanbul Konya YHT

Istanbul Konya höghastighetståg per dag 2-expedition Det inser. Tågets sista stopp är Konya. Medeltiden för en tågresa 4 timmar 20 minuterkompletterar också. Istanbul-Konya High Speed ​​Train passerar genom respektive stationer Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir. Du kan köpa flyg med två standard och flexibla biljettalternativ och 3 olika alternativ för vagnstyp. Tåget inkluderar pulmanekonomi, pulmanaffär, pulmanaffärsvagnar med mat. Tågbiljettpriserna varierar beroende på vagnstyper.

Istanbul Konya YHT Specialerbjudanden
Istanbul Konya YHT Specialerbjudanden

ISTANBUL KONYA YHT KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Om du har några frågor kan du ringa TCDD Transportation (+444 8 233 XNUMX) eller online-biljettköpssida kan du börja njuta av denna bekväma och privilegierade resa genom att köpa din biljett omedelbart till de mest ekonomiska priserna.

 • Giltig YHT för expeditioner från 08.12.2019-datum KLICKA HÄR
 • För aktuella YHT-tåg- och bussanslutningar sedan 08.12.2019 KLICKA HÄR
 • Att få höghastighetståg biljetter på nätet KLICKA HÄR

Turkiet TCDD Speed ​​Rail Mapsohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar