152 fler bussar kommer att gå med i ESHOT-flottan i år

Buss för att gå med i ESHOT-flottan i år
Buss för att gå med i ESHOT-flottan i år

Izmir Metropolitan Municipality Council beslutade enhälligt att köpa 52 nya bussar för kollektivtrafik. Således ökade antalet bussar som ska ingå i kollektivtrafiken till 152 i år.


Izmir Metropolitan Municipality ökade antalet bussar som planeras köpa 2020. Vid det tredje mötet i kommunfullmäktige i kväll beslutade det enhälligt att generaldirektoratet för ESHOT ska köpa 60 nya bussar med ett 52 miljoner liralån under Metropolitan-garantin. Således ökade antalet bussar som ska inkluderas i kollektivtrafiknätet till 152 i år. ESHOT hade åtagit sig att köpa 2020 nya bussar, varav 20 elektriska, i sin strategiska plan 100.

Det kommer att vara livet för ekonomin

Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer sa att 52 nya bussinköp riktas till stadens bakre rader. Tunç Soyer betonade vikten av att kollektivtrafikbilar arbetar tillsammans, ger bekväm resa och sparar tid. "På de dagar då många industriorganisationer är i flaskhals kommer detta förvärv att vara i en känsla av liv för sektorn och landets ekonomi."

Tiden sparas

På grund av anbudsprocessernas längd kommer 6 bussar och 27 midibussar som uppfyller Euro 25-utsläppsnormerna att levereras direkt från State Materials Office (DMO) i slutet av nästa maj. 10 av bussarna kommer att krossas. I synnerhet kommer midibussarna att betjäna stadsdelar där stora bussar inte kan eller inte har tillgång.

Kostnaderna kommer också att minska

Med ankomsten av nya bussar kommer även flottans medelålder att minska. Dessutom kommer kostnadsposter på grund av bränsle, underhåll och uppdelningar också att minska avsevärt.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar