10 tusen Kartepe vinterfest har kul med Karfest

tusentals kartepe vinterfestival karfest och costu
tusentals kartepe vinterfestival karfest och costu

I samarbete med Kocaeli Metropolitan Municipality och Kartepe kommun avslutades årets första snöfestival, som hölls i Sisli Valley i distriktet Maşukiye i Kartepe-distriktet med roliga aktiviteter. Kocaeli Metropolitan Municipality Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın njöt också av det roliga som medborgarna efter arbetstiden. När han glider med slädar, delade borgmästaren Büyükakın också korvbröd till medborgarna i området. Det populära namnet på popmusik, İrem Derici, höll också ett tal före konserten, Kocaeli Metropolitan Municipality President Assoc. Dr. Tahir Büyükakın sa: "Vi var mycket glada över att se alla i alla åldrar på denna festival."

50 TUSENT MÄNNAR HÄR DAGEN


Kartepe Winter Festival-KARFEST öppnade sina dörrar för snöälskare för första gången i år. Kocaeli Metropolitan Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli suppleanter lylyas Şeker och Haydar Akar, Kartepe borgmästare Mustafa Kocaman, AK-partiet Kocaeli provinsordförande Mehmet Ellibeş, Kartepe distriktsguvernör Altuğ Çağlar, vice ordförande Yaşar Çakmak, vice generalsekreterare Hasan Aydücelıs generaldirektör, Islam, chef för Islam protokollmedlemmar och över 50 tusen medborgare deltog.

"VÅR FÖRSTA AKTIVITET ÄR LYCKLIGT!"

President Tahir Büyükakın, som dök upp på scenen och ropade till deltagarna i KARFEST-fältet, sa: ”Vi var mycket glada över att se alla i alla åldrar på denna festival. Om vi ​​fortsätter att göra detta kommer våra framsteg mot målet "Happy City Kocaeli" att fortsätta. Måste vår första händelse vara lycklig och vår verksamhet kommer att fortsätta ytterligare. Kartepe kommer att bli ett ännu vackrare turistcenter med dessa evenemang. ”

“KOCAELİ FESTIVALS WILL CITY”

President Büyükakın höll följande ord i slutet av sitt anförande; ”Vi har chansen att göra turismrelaterade projekt i många distrikt. Detta är bara början. Under nästa period kommer vi att presentera våra naturliga skönheter vackert med både havet och bergen i Kocaeli. Kocaeli kommer också att vara en stad med festivaler. Det kommer att vara en stad där människors ansikten skrattar. Dessa festivaler kommer att vara en produkt av Happy City Kocaeli. Kocaeli vann ett annat festivalmärke med KARFEST. ”

KOCAMAN, "KARFEST kommer att fortsätta"

Kartepe borgmästare Mustafa Kocaman höll ett tal i programmet. Borgmästare Kocaman sa: ”Det är en festival som passar folket i vår region. Vi hade velat göra detta länge i vår region. Tack så mycket, herr Metropolitan borgmästare. Vi organiserar det första av KARFEST, men det kommer att fortsätta. Kartepe kommer alltid att vara centrum för aktiviteten hela tiden. ”

KARFEST VARMT MED İREM DERİCİ CONCERT

Organiserat i samarbete med Kocaeli Metropolitan Municipality och Kartepe kommun, KARFEST, som är scenen för roliga aktiviteter och shower i Kartepe, adressen till vinterturism, slutade i Sisli Valley. Under hela evenemanget fylldes tusentals snöälskande medborgare, som hade kul utan att oroa sig för kallt väder, med underhållning med İrem Derici, det populära namnet på popmusik. Derici, som sjöng sina populära låtar, lyckades värma upp rymden.

UNDERHÅLLNING Fortsätter fram till 24.00

När KARFEST visade klockan 19.00, började det populära namnet på popmusiken İrem Derici-konserten. Den berömda artisten sjöng sina sånger, som bosatte sig på språk som "The Only Owner of My Heart", "Nybörjare Fish", "Take Care of Your Marriage" med sina fans. Festivalen, där underhållningen toppades med İrem Derici-konserten, fortsatte med färgglada evenemang fram till 24.00:XNUMX. Under dagen erbjöds deltagarna gratis soppa, te, kärnmjölk och korvbröd.

KARFEST ÖPPNA DÖRERNA FÖR ATT SNÖA ENTITLAR

Organiserad i Sisli-dalen, en av de vackraste delarna av Kartepe-toppvägen, kommer organisationen att bli traditionell för Kocaeli och Kartepe under de kommande åren. På KARFEST, där mer än 50 tusen medborgare deltog hela dagen, deltog deltagarna i mycket roligt på snön med programstart.

BORGAR MET MED VÄRLDSKYCKEL

"Laser" -lampor lyser upp natten. Tillsammans med liveuppträdandet av DJ Mert Erdoğan, hade medborgarna kul att dansa av sina hjärtan. När KARFEST visade klockan 19.00, började det populära namnet på popmusiken İrem Derici-konserten. Festivalen, där underhållningen toppades med İrem Derici-konserten, fortsatte med färgglada evenemang fram till 24.00:XNUMX. Medborgare lämnade Kartepe Winter Festival-KARFEST lyckligt och glatt, organiserat i samarbete med Kocaeli Metropolitan Municipality och Kartepe Municipality.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar