General Manager Keskin undersöker Istanbul Airport 3rd Runway

Undersöks den allmänna vassa Istanbul flygplats
Undersöks den allmänna vassa Istanbul flygplats

General Manager for State Airports Authority (DHMİ) och styrelsens ordförande Hüseyin Keskin granskade de tredje landningsbanan på plats på Istanbul flygplats.


General Airports Authority (DHMİ) General Manager Hüseyin Keskin avgav ett uttalande på sitt officiella twitterkonto; ”Påfyllningsarbeten vid den tredje banan i Istanbul flygplats och betongbeläggningsarbeten i avisningsförkläde och avisningsförklädesregioner fortsätter. Den tredje banan, som också kommer att avsevärt minska taxitider och koldioxidutsläpp, kommer att föra nya rekord till Istanbul flygplats. ”

”Påfyllningsarbeten vid den tredje landningsbanan i Istanbul flygplats och betongbeläggningsarbeten vid End-Around taxibanan och avisningsförklädesregionerna fortsätter. Den tredje banan, som också kommer att avsevärt minska taxitider och koldioxidutsläpp, kommer att föra nya rekord till Istanbul flygplats. Regionalt flygtrafikledningscenter, flygledningskontrolltorn och ARFF byggnadskonstruktioner, som måste vara färdiga med banan, kommer att vara färdiga samtidigt med den tredje banan. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar