Varumärkesföretag i Ryssland

rederier från Ryssland
rederier från Ryssland

Även om många transportmedel kommer att tänka på när det gäller transport är den dominerande metoden för transport vägtransport med lastbil. Vårt företag, som har genomfört både inhemsk och internationell lastbiltransportverksamhet i många städer i vårt land under många år, tilltalar ett brett utbud av vägtransporter i Mersin Nakliyat. Vårt företag arbetar aktivt med hela 81 i vårt land och gör effektiva verk i hela Europa, Asien och Mellanöstern i internationell transport. Vårt företag, som är ett av de mest aktiva länderna inom internationell transport, kan tillhandahålla tillräcklig transporttjänst med sin breda fordonsflotta inom export- och importtransport.

Vårt land bedriver också logistikverksamhet Frakt till Ryssland Vårt företag är ett av de sällsynta företagen som kan tillhandahålla komplett och partiell transporttjänst med turkiska och utländska plattbilar och erbjuder komplett leveransservice till alla städer i Ryssland, huvudstaden i Moskva, och komplett tullleveransservice i deltransport.

Vårt företag, som är en av de sällsynta organisationer som bedriver internationell transportverksamhet med certifikat för godstransporttillstånd, lastbilrapportkort och cmr-försäkring, erbjuder också problemfri service till sina kunder inom områden som tungmättransport, kyltransport och containertransport. På grund av begränsningen av dozval av turkiska fordon i ryska transporter är det begränsade antalet dokument uttömt på kort tid, så det är nödvändigt att transportera med utländska plattbilar. Vårt företag kan organisera tillräckligt med fordon för att täcka detta gap med ryska plattbilar anslutna till dess byråer i Ryssland.

som fungerar som en bekväm transport tjänster till godstransporter av reglerna väg har tecknat ett ganska bra jobb med Mersin Turkiet och Ryssland logistik linje, har gjort sig ett namn i många projekt i sin vagn. Fraktföretag i Ryssland Vårt företag, som också har titeln som det mest föredragna logistikföretaget, svarar på alla skriftliga och muntliga transportförfrågningar från sina kunder så snart som möjligt med sitt erfarna driftsteam som arbetar med förståelsen av 7 / 24. erbjudanden.

Nyheter: Mehmet Ali BAL
Nyhetsflöde: Konya Transport

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar