Uzungöl Teleferic Implementation

uzungol linbana kommer till liv
uzungol linbana kommer till liv

Affärsmannen Sukru Fettahoglu, Uzungol-kabelbilsprojektet sattes på länge. Fettehoğlu påbörjade utgrävningsarbetet och sa att polens placering öppnades. Fettahoğlu, "Gud vill, två av de tre stationerna kommer att öppna i juli." Han sa.

Kabeltrafikprojektet 3 blir tusen 540 meter långt i det världsberömda turistcentret Uzungöl. 40, som ligger i Çaykara-distriktet i Trabzon och liknar ett sädesfält men liknar ett sädesfält för år sedan, har blivit ett världsberömt turistcenter. .

Förberedelserna har avslutats i områden där det kommer att finnas stolpar i linbana-projektet vars huvudstation ligger vid foten av Kaçkarbergen. 3 tusen 540 meter i linbanans längd för att undvika skador på skogen för polarnas framtid. 55 spannmål skars.

Şükrü Fettahoğlu, en av partnerna till ropeway-projektet i Uzungöl, uppgav att de hade startat projektet i 2013 och att de hade godkänt projektet i 2017. Ropeway-linjen som ska bildas vid 3-stationen planeras först tas i drift. Avståndet mellan dessa 2-stationer är 2 km. 2,5 som ska installeras senare. Det totala avståndet med stationen kommer att vara 3 tusen 3 meter. Uzungöl linbana 540 10 vagn 40 kommer att fungera i månader.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar