Transportchef-Sen Yerköy besökte anställda på TCDD

transportombud sen yerkoy besökte tcdd-anställda
transportombud sen yerkoy besökte tcdd-anställda

Transportchef-Sen Yerköy besökte TCDD-anställda; Transportchef-Sen ordförande Kenan Çalışkan och vice ordförande Atilla Demirtunç och Mehmet Yıldırım, transportansvarig-Sen Ankara gren Ordförande för 1 Erkan Guler och styrelseledamöter, Kırıkkale och besökte Yörköy arbetsplats.

Transportansvarig-Sen delegation tillsammans med Kırıkkale provinsrepresentant Oğuzhan Aydın och styrelseledamöterna besökte TCDD Irmak och Kırıkkale järnvägsstation och Yahşihan Station för att träffa anställda och medlemmar. Under besöken lyssnade de på de anställdas problem och fick sina förfrågningar och förslag.

Ordförande Çalışkan, Kırıkkale, Officer-Sen provinsrepresentant Recep Akdoğan'ı Memur-Sen besökte byggnaden och fick information om arbetet.

Senare, Yerköy'e Transportation Officer-Sen ordförande Kenan Caliskan och vice ordförande Atilla Demirtunc och Mehmet Yildirim, Transport Officer-Sen Ankara 1 Nej. Grenordförande Erkan Guler och styrelseledamöter, Yerkoy Transportation Officer-Sen Yozgat Provinsrepresentant Fatih Özer träffade järnvägsanställda och höll samråd.

Yerköy-mötet, Transport Officer-Sen Vice President Ibrahim Uslu och Tumer Gumus deltog också.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar