Transport Park Privat gäster välkomna på spårvagnen

ulasimpark specialgäster underhöll på spårvagnen
ulasimpark specialgäster underhöll på spårvagnen

Ett av medlemsförbunden till Kocaeli Metropolitan Municipality, TransportationPark A.Ş. 3 var värd för en viktig händelse under World World Disability Day i december. De handikappade individerna som rehabiliterades i Suadiye Cemal Doğan vård- och rehabiliteringscenter vid ministeriet för familje-, arbets- och socialtjänster var värda på spårvagnen. Privatpersoners lycka i händelsen var värt att se.

TRAMVAY TRIP HJÄLPES

ArrivalPark var värd för funktionshindrade i Suadiye Cemal Doğan vård- och rehabiliteringscenter den 3 december internationella dagen för personer med funktionsnedsättning på spårvagnen. Genom att ta en spårvagnstur i staden fick privata gäster roliga stunder. Ballonger och hattar delades ut till funktionshindrade personer som deltog i evenemanget.

ALLMÄNT FÖRVALDARE HANDLADE TILL RESEN I KUMBAR

Inom ramen för resan fördes individer från Cemal Doğan Care and Rehabilitation Center till General Directorate of TransportationPark. Salih Kumbar, General Manager för TransportationPark välkomnade individerna vid dörren. Kumbar åtföljde funktionshindrade individer inom resan och tog hand om alla gäster en efter en. Inom resan omfattade enhetscheferna Kumbar.

DEN GAMSTA 56EN ÄR DEN yngsta 20-åldern

20 var den yngsta av deltagarna och 56 var den äldsta. Speciella gäster som uttryckte sin spänning, de är mycket nöjda med omfattningen av resan och möjligheten att förverkliga resan till Kocaeli Mayor Assoc. Dr. De tackade Tahir Büyükakın.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar