Türk-Işs president Atalays första besök i TÜVASAŞ

turk affärspresident vid första besök Tuvasasa
turk affärspresident vid första besök Tuvasasa

Türk-Işs president Ergün Atalay, 23. Ordinarie bolagsstämma efter det första besöket av den nya eran i Turkiet Wagon Industry Corporation TÜVASAŞ.

President ATALAY träffade arbetare och fackliga representanter som arbetade vid TÜVASAŞ och uttalade sig här.

“20 INTRESSAR MILJONEN”

TÜRK-ŞŞ, president Ergün ATALAY, sade att minimilönen berör samhällets 20 miljoner, "Samhällets ögon är på oss; 51 på ena sidan, 49 på ena sidan. Du berättar en sak och den andra tar det. Jag vill ändå inte hålla käften. Jag kan göra vad jag kan utan att bryta, bryta, förolämpa. Jag kom till mitt hus idag för att träffa dig, ta en te och gå. Jag berättade om minimilönen, mitt uttalande var formellt 2 bin 578 av levnadskostnaderna. Om det ligger under denna siffra kommer vi inte att sitta på bordet, säger jag idag. Idag 20 miljoner avser minimilönen i Turkiet. Jag hoppas att vi kommer att träffas vid den tidpunkt vi ringer, och att vi kommer att skriva under något som människor är glada ”.

“LÅT VI LÅTA VI LIVA ??

ATALAY hävdade att arbetsgivarna sa att de skulle ta bort arbetare om minimilönen var hög. Jag säger alltid, låt oss ge dem pengarna för att prova 1 månen eller 2 månen; Om de kommer överens, låt oss alla hålla tyst. Åtminstone de som säger att detta är mindre pengar, kommer vi att göra vårt bästa om de säger inga problem. Låt mig se någonstans, låt mig stänga dessa pengar, inklusive mig, ”sa han.

Under besöket; TÜVASAŞ biträdande generaldirektörer Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-aryŞ Sakarya-provinsen Representant Cemal YAMAN, Railroad-Iş Union Sakarya filialsekreterare Muammer GÜNEŞ och arbetare deltog.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar