TÜBİTAK kommer att rekrytera personal

tubitak kommer att rekrytera personal
tubitak kommer att rekrytera personal

TÜBİTAK kommer att rekrytera personal; Chef för vetenskapligt och tekniskt forskningsråd Turkiet (Tübitak) har släppt annonser att rekrytera personal. I provinsen Kocaeli kommer kandidatpersonal att rekryteras.

TÜBİTAK publicerade ett nytt tillkännagivande i december. Enligt tillkännagivandet som publicerades i provinsen Kocaeli för TÜBİTAK BİLGEM 2 kommer folk att köpa med ledig personal. Kandidater måste ha de angivna kvalifikationerna innan de kan ansöka.

ANSÖKNINGSPROCESSEN Började!

Turkiet vetenskaplig och teknisk forskning Institution BIIS och informationssäkerhet Advanced Technologies började ansökningsprocessen för rekrytering Research Center. Kandidaterna måste lämna in sina ansökningar senast 27 december 2019. Ansökningar görs av TÜBİTAK: s officiella webbadress, Jobbansökningssystem (kariyer.sage.tubitak.gov.t är) Den utförs.

ANVÄNDNINGSPROCESS

a) För att ansöka om annonsen İlanwww.bilgem.tubitak.gov.t är”Du måste registrera dig i jobbansökningssystemet. (När du skapar ett CV för ansökan måste alla nödvändiga dokument läggas till systemet elektroniskt och en ansökan måste göras genom att välja referenskod). Förutom applikationer via Jobbansökningssystemet
ansökan accepteras inte.

b) Ansökningar måste lämnas in senast 27 / 12 / 2019: 17: 00.

c) Ansökningar kommer att utvärderas genom referenskoden för annonsen. Kandidaterna kommer att kunna ansöka genom att välja referenskod från jobbansökningssystemet. Ansökningar utan att välja en referenskod kommer inte att beaktas.

d) Kandidatintervjuer kommer att kallas som 10-multiplar av antalet personal som ska bildas med utgångspunkt från den högsta poängen enligt avsnittet (e) i Koşullars allmänna villkor som ska sökas efter kandidater ”. Enligt f) -avsnittet i Koşullar Allmänna villkor som ska sökas efter kandidater p, bland kandidaterna med en doktorsexamen i fältet,
Dessutom kommer 10 gånger antalet personal som kommer att rekryteras i rankningen att bjudas in till intervjun. Om det finns andra kandidater med samma poäng som de sista kandidaterna kommer de också att bjudas in till en intervju.

e) Artikel e i Koşullar allmänna villkor som ska sökas efter kandidater, för kandidater som har avslutat sin grundutbildning utomlands och (e) och (f) i Genel Allmänna villkor för att söka efter kandidater Doktora för sökande som har avslutat sin doktorsexamen. kandidater kommer också att utvärderas.

f) Kandidater kommer att utvärderas i enlighet med deklarationen som de har angett i ansökningssystemet under sina ansökningar,

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar