TÜBİTAK TUG Observatorium för rekrytering

Se hela tubitaks profil
Se hela tubitaks profil

Vetenskapligt och tekniskt forskningsråd Turkiet (Tübitak) Information Systems Group vid Institutionen för TUG Observatory; Personal i informationssystem 1 kommer att anställas vid design och planering av nätverks- och serverarkitekturer, hantering av nätverks- och systemenheter och säkerställer oavbruten service av alla servrar, klienter och kringutrustning.


Antal anställda: 1
Personalstad: antalya

ANVÄNDNINGSPROCESS
a) För att ansöka om annonsen "http://tug.tubitak.gov.tr”Du måste registrera dig i jobbansökningssystemet. (När du skapar ett CV för ansökan måste alla nödvändiga dokument läggas till systemet elektroniskt). Ansökningar accepteras inte förutom för ansökningar som görs via Jobbsökningssystemet

b) Ansökningar måste lämnas in senast 13:01 den 2020/17/00.

c) Ansökningar kommer att utvärderas med hjälp av annonsens referenskod. Kandidaterna kommer att kunna ansöka genom att välja referenskod från jobbansökningssystemet. Ansökningar utan att välja en referenskod kommer inte att beaktas.

d) Enligt avsnittet e) i Koşullar Allmänna villkor som ska sökas efter kandidater aday, kommer 10 gånger antalet personal som ska bildas med utgångspunkt från högsta poäng att kallas för en intervju. Kandidater med en doktorsexamen inom området "Allmänna villkor som ska sökas efter kandidater" (f) med utgångspunkt från högsta poäng utöver antalet anställda som ska bildas i rankningen kommer att bjudas in till intervju tio gånger. Om det finns andra kandidater med samma poäng som de sista kandidaterna kommer de också att bjudas in till en intervju.

e) Artikel e i Koşullars allmänna villkor som ska sökas efter kandidater, för sökande som har avslutat sin grundutbildning utomlands och (e) och (f) i Koşullars allmänna villkor för att söka sökande ay kommer inte att krävas för sökande som har avslutat sin grundutbildning utomlands; kommer att utvärderas.

f) ”Teknisk utvärdering öncesi kan göras före intervjun för de kandidater som har rätt till intervju.

g) Kandidaterna kommer att utvärderas enligt deklarationen som de har angett i ansökningssystemet under sina ansökningar och om den angivna informationen är felaktig eller något av följande dokument saknas anses ansökan ogiltig.

 Resultatdokument från universitetets ingång (ÖSYM-godkänd eller kontrollkod internetutskrift),

 Dokumentation för placering av universitetsintrång (OSYM-godkänd eller kontrollkod internetutskrift),

 Grundutbildningsbevis / avgångsintyg - och i förekommande fall - (likvärdighetscertifikat för dem som har avslutat sin utbildning på högskolor utomlands),

 YÖK Graduate Certificate (internetutskrift med e-förvaltning och kontrollkod),

 Transkription av licens (om sådan finns)

 Externt examensresultat eller dokument som visar att alla kurser är 100% engelska (förutom från universitetet)

 Arbetscertifikat och försäkrad serviceuppdelning från de kandidater som har erfarenhet (yrkeserfarenhet),

 Nuvarande Curriculum Vitae (Ditt CV bör utarbetas med färgfotografier inklusive turkisk, turkisk identitet och telefonnummer)

 Ett dokument som visar militär status för manliga kandidater.

Obs: All utveckling och tillkännagivanden relaterade till processen finns på webbplatsen tillhttp://tug.tubitak.gov.tr / www.tubitak.gov.t är) kommer att tillkännages.

Kontaktuppgifter:
Adress: TÜBİTAK National Observatory Directorate Akdeniz University Campus 07058 ANTALYA
E-post: tug@tubitak.gov.t är
telefon: 0 242 227 84 01 (1007)

För detaljer om annons KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar