Trabzon Rail System Project och South Ring Road i parlamentet

trabzon-järnvägssystemprojekt och södra omkretsmontering
trabzon-järnvägssystemprojekt och södra omkretsmontering

Trabzon Rail System Project och South Ring Road Assembly; BEST Party Trabzon Biträdande Dr. Hüseyin Örs, transport- och transportproblemet i Trabzon förde parlamentets dagordning, "South Ring Road and rail system needs Trabzon." Han sa.

Örs, i sitt anförande till parlamentet ”på grund av platsen för provinsen Trabzon, är antalet fordon som passerar dagen mycket högre än beräkningarna. Idag kan inte folket i Trabzon röra sig i trafik; Trottoarerna är upptagna, kan inte gå. Denna situation skapar ett oändligt trafikproblem i Trabzon på sommaren och vintern. Det faktum att byggandet av Kanuni Boulevard, som har pågått i flera år, ännu inte är klart och South Ring Road, som har lyfts till dammiga hyllor och förvandlats till en ormhistoria, gör det svårt att lösa trafikproblemet. Dessutom är parkeringskapaciteten i vår stad mycket låg, kommunens vägsida för hand som en parkeringsplats för fotgängare och fordonstrafik i Trabzon har blivit oöverskådlig.

Biträdande Hüseyin Örs, som uttalade att den södra ringvägen och järnvägssystemet borde göras så snart som möjligt för att eliminera trafik- och transportproblemet i Trabzon, fortsatte sina ord på följande sätt: ulaşım Problemet med transport i Trabzon ”kommer alltid ihåg Södra ringvägen och järnvägssystemet. Södra ringvägen och järnvägssystemet är inte alternativ; Låt mig spela in detta här, både South Ring Road och järnvägssystemet, båda staden Trabzon behöver. Båda platserna är separata, men båda är nödvändiga för Trabzon. İYİ I den sista delen av hans tal bör löften om järnvägssystemet uppfyllas. Hüseyin Örs, ”Det krävs ett järnvägssystem för staden Trabzon.

Före varje lokalval, allmänna val, folkomröstning och presidentval lovas Trabzon att bli en järnväg, som har blivit en klassisk historia. Det finns ett järnvägssystem som vi har träffat i avsaknad av varje val i arton år, men tyvärr har vi ännu inte sett det järnvägssystem som vi har mött i denna frånvaro i Trabzon. Att agera på löfte om ”Trabzon kommer att introduceras i järnvägssystemet Säg före valet av vår president 31 i mars, jag hoppas att detta kommer att göras under de kommande perioderna. också; Jag önskar att Southern Ring Road-projektet, som är ett måste för Trabzon, ska tas bort från dammiga hyllor så snart som möjligt. ”

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar