Thales vinner australiensiska Sydney Subway Extender Anbud

Thales vinner australiska Sydney Metro Subway Extender Tender
Thales vinner australiska Sydney Metro Subway Extender Tender

Thales vann anbudet för förlängning av Sydney Underground till City och Southwest och undertecknade Central Control and Communications kontrakt.

Detta kontrakt för utbyggnad av Sydney tunnelbanans centrala kontroll- och kommunikationssystem är ett enormt projekt. City Metro och XTRUMX tecknade ett kontrakt med Hong Kong-baserade MTR Corporation för att utvidga till Southwest (SMCSW) på AUD miljoner (250 miljoner EUR).

Thales kommer att designa, tillverka, leverera, testa och driftsätta centrala styr- och kommunikationssystem i SMCSW-expansionsprojektet. Sydney Metro är en förlängning av North West (SMNW) -projektet, vars nätverk innefattar järnvägslinjen 66 kilometer och tunnelbanestationen 31, från Chatswood till Sydney Harbour och från Sydneys CBD till Sydenham.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar