Högspänningsvarning från TCDD!

tcddden karaisali bucagi belemedik högspänningsvarning på järnvägen
tcddden karaisali bucagi belemedik högspänningsvarning på järnvägen

Högspänningsvarning från TCDD; I Adana kommer byggandet av järnvägslinjen Belemedik Karaisalı Bucağı att få el från och med den 13 december rapporterades.

I ett skriftligt uttalande från TCDD: s generaldirektorat kommer 13 2019 volt spänning att levereras till järnvägselektrifieringslinjen mellan Karaisalı Bucağı Belemedik som är klar den 27500 december XNUMX.

Uttalandet, elektriska tågledningar för att navigera under, röra vid polerna, närma sig ledarna och röra vid ledningarna som faller till marken är farligt för säkerheten för liv och egendom, medborgarna ombads att vara försiktiga.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar