Tjänster som gör livet lättare från TCDD

Kontakta Ali direkt
Kontakta Ali direkt

TCDD General Manager Ali İhsan Uyguns artikel med titeln ler Services Making Life Easier From TCDD Ra publicerades i decemberutgåvan av Raillife magazine.

TREDJE ARBETEN AV TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

För TCDD lämnar vi efter ett år där vi har genomfört ganska intensiva, aktiva och stolta verk. De viktiga nationella och internationella projekten som vi lanserade i 2019 kommer att kallas viktiga milstolpar för att göra vår organisation till ett världsomspännande varumärke.

När vi planerar vår framtid fokuserar vi på FoU-aktiviteter och strävar efter att producera det bästa för våra järnvägar med innovativa tillvägagångssätt. Att använda nationella resurser i denna process är ett måste.

Verksamhetsdirektoratet för järnvägsforskning och teknikcentrum (DATEM), Kardemir, Karabuk Iron and Steel Industry and Trade Inc., Karabuk University, Atılım University, TUBITAK i samarbete med ett viktigt FoU-projekt som vi har uppnått. Varje år innan "Domestic Merchandise Week X firades i 12-18 december, kommer rälsen som vi producerar helt lokalt och vars hårdhetsförhållande har ökats genom de termiska processerna för patenterad TCDD förlängt 3-tidernas livslängd i smala kurvor (krökningar). Att dessa skenor kommer att minska framtida järnvägsunderhållskostnader är ett bra exempel på det mervärde som den inhemska och nationella strategin tillhandahåller.

En av våra viktigaste uppgifter är att göra livet lättare för våra funktionshindrade medborgare som övervinner alla svårigheter de möter. Vi lanserar Orange Table Service på vår 13-station, som gör det möjligt för funktionshindrade passagerare att få hjälp före och efter resan på "Handikappadagen". Nu har funktionshindrade personer som kommer till våra stationer och stationer anförtrotts oss med bize

Ha en trevlig resa tillsammans och önskar er framgång.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar