TCDD 3. Regionen för traditionell höstmatta turneringar avslutas

tcdd region traditionella höst gungor fält turnering slutade
tcdd region traditionella höst gungor fält turnering slutade

TCDD 3. Traditionellt organiserat av Regiondirektoratet deltog 20-teamet och spelade som en total 52-matta-fotbollsturnering startade på 21.11.2019 på 02.12.2019 i den slutliga matchen mellan İZBAN och TCDD Liman Spor-lagen slutade.

Den sista matchen avslutades med segern av İZBAN Spor Selim Koçbay 3.Bölge Manager, IZBAN AS General Manager Seckin Mutlu, TCDD Transportation Inc. Izmir Regional Manager Habil EMIR, TCDD Izmir Port Operations Manager Serdar GÖRÜR, assisterande regionchef Nizametdin Çiçek, Servicechefer, icke-statliga organisationer, järnvägar, İZBAN-personal, hamnpersonal och många fotbollsfans följde.

Regionchef Koçbay, som säger att turneringen traditionellt organiseras varje år ökar solidariteten och motivationen inom organisationen, tackar alla idrottare som deltog i turneringen och presenterade sina koppar och medaljer till de vinnande lagen.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar