Selcuk University kommer att anställa entreprenad personal

selcuk universitet kommer att göra anställd personalrekrytering
selcuk universitet kommer att göra anställd personalrekrytering

Från rektoratet vid Selçuk universitet: Från tjänstemännen lag nr. b) i artikel X b i bilaga 657 till principerna för anställning av anställda som offentliggjorts i den officiella tidningen daterad 4 och bifogas dekret 06.06.1978 / 7 och daterat 15754 för anställning i enlighet med artikel B. Totalt rekryteras 28.06.2007 (två) anställd personal till de angivna positionerna.

TITEL

KOD

TITEL UTBILDNINGSTATUS PCS VALBARHET
01 Annan hälsopersonell (perfusionist) Licens i perfusion

fakultet eller

Graduate eller andra kandidatexamen

Vid perfusion i fältet

Att ha en magisterexamen.

1
02 sjuksköterska Examen från sjuksköterskeavdelningen för institutioner för gymnasieutbildning. 1 * Första hjälpen utbildning och dokumentation.

* Tricell PRP-CGF ska upplevas och dokumenteras. * Att ha arbetat och dokumenterat minst 2 år på en högskoleinstitution.

OBS: Ett serviceavtal kommer att ingås med kandidaterna och kontrakten för de kandidater som inte uppfyller villkoren som anges i kontraktet kommer att sägas upp. Sökande som ansöker om ovannämnda särskilda villkor med 657-numret för tjänstemän i olika 48. Artikel (punkt 4, 5, 6, 7 och 8.

ALLMÄNNA VILLKOR:

1. Att vara en medborgare i Republiken Turkiet

2. För att ha slutfört 18 ålder från och med ansökningsdatumet,

3. Att inte berövas allmänhetens rättigheter,

4. Turkiska strafflagen 53. Även om perioderna som anges i artikeln har gått; medvetet

brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och dess funktion, brott mot nationellt försvar, brott mot statliga hemligheter och spionage, förskingring, bestickning, mutor, även om de har fängslats eller benådts ett år eller mer för ett brott som begåtts stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedräglig konkurs, olycka i anbud, konkurs av handlingen, konfiskation av handlingen, tvätt av värdet på tillgångar som beror på brottet eller inte dömts för smuggling av brott,

5. Från militärstatus för män; att inte vara involverad i militärtjänst, inte vara i militär ålder, att ha tjänat eller skjutit upp aktiv militärtjänst om militäråldern har skjutits upp eller gått till reservklassen,

6. Av lagen om anställda nr. 657. utan att det påverkar bestämmelserna i artikel 2 finns det ingen psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sina uppgifter kontinuerligt,

7. KPSSP94-poäng för kandidater i gymnasieskolan, KPSSP3-poäng för grundexamen kommer att tas som grund.

8. Det finns inget hinder för utnämning till följd av säkerhetsutredning och / eller arkivforskning,

9. Sökandernas status; Artikel 657 / B i lagen om tjänstemän nr. institutioner kan inte anställas i kontraktsanställda tjänster (Även om de som inte följer denna bestämmelse vinner, kommer de inte att utses.)

I. SÄRSKILDA VILLKOR:

1. Examensarbete från en av de angivna utbildningsnivåerna, innehålla de nödvändiga kvalifikationerna och dokumentera.

2. Kandidater i gymnasieutbildning och grundutbildningsprogram har tagit examen 2018 KPSS (B).

3. Inte erhåller pension eller ålderspension från någon socialförsäkringsinstitution.

4. Endast en titelkod kommer att ansökas. Vid ansökan om mer än en titelkod kommer alla ansökningar att anses ogiltiga och kommer inte att utvärderas.

II. DOKUMENT KRAV UNDER ANSÖKAN:

Kandidaterna måste ansöka inom 15 dagar från dagen för publicering av denna annons i tidningen. (Mellan 06 / 12 / 2019- 20 / 12 / 2019 på officiella arbetsdagar och arbetstider (08: 00- 17: 00))

1. Kopia av födelseattest (födelsebevis, ID-nummer, där Republiken Turkiet skall lämnas i original.)

2. Kopia av examensbevis och / eller kopia av examensbevis. (Originalen kommer också att skickas in.)

3. Straffregister. (Det kommer att finnas ett streckkodsdokument som mottagits via e-regeringen.)

4. Dokument som indikerar att 2018 KPSS (B) har tagits för avancerade och grundutbildade kandidater. (KPSS resultatdokument)

5. Dokument som bevisar erforderliga kvalifikationer.

6. SSI-tjänstdiagram (med streckkod) eller godkänt servicekarta för anställda som omfattas av lagen om tjänstemän nr 657 i titelkoderna, som är erfarenhet och servicekrav.

7. 1 (One) Bilder (http://hastane.selcuk.edu.tr ansökningsblankett som kan erhållas från vår webbplats.

8. Militärstatus för manliga kandidater,

9. Ansökningar kommer att göras personligen, och om kandidaten är i stånd att vara frånvarande, kommer ansökan att accepteras om den person som har gett en notarized fullmakt ansöker med den ursprungliga kopian av fullmakten personligen.

Selçuk University University of Medicine Hospitalhttp://hastane.selcuk.edu.tr fyll i ansökningsformuläret som ska tillhandahållas. (Ansökningar som görs per post accepteras inte.)

Anmärkning: 6 / 6 / 1978 daterad 7 / 15754 nr Contract Anställda av principer för Operation "Ytterligare material 7" Enligt artikeln: (Upplösning nummer: Bilaga: 12 / 3 / 2012-2012 / 2964) Republiken Turkiet ID-numret för denna ansökan adress anmälan och skriftliga uttalanden om militärtjänst. Det är viktigt att meddela att det kommer att bli rättsliga förfaranden mot dem som lämnar falska handlingar eller förklaringar och de som inte har visat sig ha de villkor som anges i vårt tillkännagivande, om deras utnämningar görs kommer deras utnämningar att avbrytas och om de betalas av administrationen kommer detta belopp att kompenseras med den rättsliga räntan.

III. UTVÄRDERING AV ANSÖKNINGAR OCH MEDDELANDE AV RESULTAT

Lista över de som kan utnämnas i slutet av ansökan http://hastane.selcuk.edu.tr kommer att publiceras på webbadressen. Ersättarkandidater kommer att vara dubbelt så många som varje personal. Om det inte finns några ansökningar som kommer att nomineras från de viktigaste vinnarna, tillkännages reservvinnarna på webbplatsen för vårt sjukhus (http://hastane.selcuk.edu.trkommer att meddelas. Eftersom detta tillkännagivande kommer att vara en typ av anmälan, ska ingen ytterligare anmälan göras.

Kandidater som kan utnämnas måste fylla i de nödvändiga dokumenten inom 15 dagarna efter att resultaten har offentliggjorts och skicka dem till Human Resources Unit på Selçuk University Medical Medical Hospital. De sökande som inte lämnar in handlingarna inom denna period kommer att förlora sina rättigheter.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar