SAMULAŞ förklarar fördelarna med kollektivtrafik för studenter

samulor berättar eleverna om fördelarna med kollektivtrafik
samulor berättar eleverna om fördelarna med kollektivtrafik

SAMULAŞ förklarar fördelarna med kollektivtrafik för studenter; SAMULAS fortsätter att informera. Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ Generaldirektorat, reglerna för kollektivtrafik till grundskolestudenter som ska följas med kollektivtrafik till staden, miljön och landets ekonomi.

Samsun Metropolitan Municipality Projekttransport İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. Inc. (SAMULAŞ) fortsätter sin utbildningsverksamhet i grundskolor inom ramen för projektet "Framtida generationer är medvetenhet". Studenterna informerades om reglerna som ska följas i kollektivtrafiken och fördelarna med kollektivtrafik till staden, miljön och den nationella ekonomin.

Hur man flyttar i gemenskapens transport

Inom ramen för projektet, som planerades med tanken på küçük Dagens små är morgondagens stora, vi träffade Atakent Middle School-elever den här veckan. I konferenshallen på skolan introducerade utbildarna kollektivtrafikbilarna för grundskolestudenterna och förklarade fördelarna med staden, miljön och stadens ekonomier och gav sedan information om säker användning av bussar och spårvagnar, reglerna de borde följa vid resor och hur de ska uppföras.

"STÖD PROJEKTET"

Klasslärare Neşenur Aydın betonade vikten av utbildning i kollektivtrafik och sa: ”Vi stöder ditt projekt. Det finns barn som inte känner till kollektivtrafik och inte går ombord. Därför bör denna tjänst föras till fler skolor och göras tillämplig. Efter det tror jag att barn kommer att vara mer försiktiga och känsliga när det gäller kollektivtrafik som spårvagnar och bussar. Jag tackar också mycket för ditt intresse. Trevlig service, trevligt projekt. Jag önskar dig fortsatt framgång

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar