Sakarya Nostalgic Tram Project sträcker sig till Agora!

sakarya nostalgiska spårvagnsprojekt utvidgat till agora
sakarya nostalgiska spårvagnsprojekt utvidgat till agora

Rutten för den nostalgiska spårvagnen mellan Yenicami och Millet Garden har utvidgats till Agora Shopping Center. Området kommer att vara boendecentrum för både stationer och spårvagnar

VAR ETT PARKERINGSOMRÅDE

Borgmästaren i Ekrem Yüce, borgmästaren i Metropolitan Municipality, meddelade en nostalgisk spårvagn mellan Yenicami och National Garden. Enligt beslutet kommer spårvagnen att avvika från Yenicami och gå upp till Agora Shopping Center. En parkeringsplats installeras framför köpcentret för både stationer och spårvagnar.

NY SÖKSTATION

Borgmästaren Ekrem Yüce, ett radioprogram som han deltog förra veckan, meddelade att spårvagnen kommer att vara mellanstationen framför Goodwill-moskén. Med den nya planeringen kommer en mellanstation att ställas in framför National Garden för spårvagnen. President Almighty tillade att projektet kommer att påbörjas inom en månad. (I sakaryayenihaber.co)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar