Sakarya Light Rail Routes besviken på Yenikent

sakarya light rail-system frustrerad
sakarya light rail-system frustrerad

Sakarya Light Rail Routes besviken vid Yenikent; Sakarya Metropolitan borgmästare Ekrem Yüce beskrev vägen för lätt järnvägssystem genom frånvaro av Yenikent upprörd mukhtarerna i regionen. Mukhtars beskrev bristen på Yenikent District som en besvikelse i lättjärnvägssystemet

Ordförande i Sakarya Ekrem Yüce, radioprogrammet som han deltog förra veckan meddelade att de ställde in två rutter för lättbanesystemet. Gar-SATSO och Gar-Campus, Yenikents järnvägssystemväg är anmärkningsvärd. Huvudmännen i regionen sa att det var en besvikelse att inte ha Yenikent på vägen.

DÄR I 2001

Yunus Özçelik, chef för 15 juli Camili-grannskapet, uppgav att lättbanesystemet till regionen bearbetades i 2001. Presidentens förklaring av dessa rutter förvånade mig och mitt område. Den här regionen behöver mer järnväg

RE-BESTÄMNING

Cevdet Koçak, borgmästaren i Korucuk grannskap, uppgav att det finns mer än 1000 personer i regionen. Det är synd att han inte är här .. Mustafa Çalık, chef för Karaman-grannskapet, uppgav att de ville att lättbanesystemet skulle passera genom dess grannskap och bad om en nybestämning av rutten. (Sakarya Yenihaber)

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar