Ministeriet för hälsa för att köpa assistentinspektör

assistent ministeriet för hälsa för att göra inköp
assistent ministeriet för hälsa för att göra inköp

Tillkännagivande av assistentinspektörens entréprov från hälsoministeriets inspektionsnämnd; Assistentinspektörens entréprov kommer att hållas för 16 (sexton) assistentinspektörer i klassen allmänna administrativa tjänster mellan 20-31 / 01 / 2020-datum som ska anställas av ministeriet för hälsokontroll.

I. KRAV FÖR ANSÖKAN TILL TILLGANGSPROVET

De som vill delta i tentamen måste uppfylla följande krav:

a) För att uppfylla de allmänna villkoren som anges i artikel 657 i lagen om tjänstemän nr 48

b) Att ha examen från dator-, industri- och civilingenjörsavdelningar vid fakulteter för ekonomi och administrationsvetenskap, politiska vetenskaper, juridik, ekonomi och ekonomi och tekniska fakulteter som har minst 4 års grundutbildning, eller från utbildningsinstitutionerna i Turkiet och utomlands vars likvärdighet har accepterats av de behöriga myndigheterna.

c) Förutsatt att KPSS-resultat inte är giltiga från och med ansökningsdatum. KPSSP9, KPSSP11, KPSSP28, KPSSP33, KPSSP38, KPSSP43, KPSSP48, KPSSP1, KPSSP80 för utexaminerade ekonomiska och administrativa vetenskaper, politisk information, lag och ekonomi och ekonomi att ha uppnått minst XNUMX poäng.

ç) 01 januari Inte vara trettifem år gammal från och med 2020

d) Det finns inget hinder för inspektionen när det gäller rättsregistret.

e) Att kunna utföra arbetsuppgifter och resa över hela landet när det gäller hälsostatus.

II. ANVÄNDNINGSMETOD OCH DOKUMENT SOM krävs

Sökande som vill gå till tentamen; Vårt ordförandeskap har utarbetat "Examensansökningsformuläret ıslak som publiceras på den officiella webbplatsen (www.teftis.saglik.gov.tr) med ett våt undertecknat, fullständigt och korrekt sätt, KPSS-resultatcertifikat, examensbevis för högre utbildning eller examensbevis, i förekommande fall, en kopia av ekvivalensintyget. och med två fotografier 9 - 20 Mellan december 2019, ordförandeskapet för hälsokontrollens ministerium för Bilkent Campus Üniversiteler Mah. Dumlupınar Boulevard 6001. Sk. Nej: 9 Golv: 6 06800 levererar personligen till Çankaya / ANKARA per post / last eller på vardagar mellan 09: 30-18: 00 arbetstid.

Ovan nämnda dokument måste överlämnas till inspektionsnämnden senast 20 december 2019. Ansökningar som inte når ordförandeskapet inom tidsfristen, saknas information och handlingar eller har visat sig inte uppfylla de angivna villkoren kommer inte att accepteras och kommer inte att utvärderas. Ansökningsdatumet kommer att baseras på datum och tid för inresa till dokumentavdelningen vid ministeriet för hälsokontroll. De handlingar som är relaterade till ansökan av dem som inte uppfyller villkoren för ansökan kommer att returneras till dem på begäran.

III. LÄRANDE GRENCHER OCH KVOTER

Kandidater till tentamen upp till fyra gånger den centrala examenspoängen och assistentinspektörens personal kommer att kallas enligt den kvot som fastställts enligt den kvot som fastställts av utbildningsgrenarna med utgångspunkt från den högsta KPSS-poäng som tillämpats. Kandidater som har samma poäng som den sista kandidaten är dock berättigade till tentamen.

Fördelningen av 16 assistentinspektörs personal när det gäller utbildning, kvot, antalet kandidater som ska kallas till tentamen och KPSS-poängtyper är följande;

Pedagogiska institutionen kvot Antal kandidater KPSS-poäng

Typ

Ekonomiska och administrativa vetenskaper, Statsvetenskap, lag,

Fakulteter för ekonomi och företagsekonomi

11 44 KPSSP9

KPSSP11

KPSSP28

KPSSP33

KPSSP38

KPSSP43

KPSSP48

Industriell teknik 1 4 KPSSP1
Datorteknik 2 8 KPSSP1
Civilingenjör 2 8 KPSSP1
TOTAL 16 64

Om det inte finns tillräckligt antal ansökningar om kvoten som fastställs av utbildningsgrenarna, kan inspektionsnämnden göra ändringar i kvoten.

IV. IDENTITETSPRESENTATION I EXAMINATIONEN

Listan över kandidater som har rätt att delta i tentamen kommer att tillkännages på internet på http://www.teftis.saglik.gov.tr. Ingen ytterligare anmälan kommer att göras till kandidaterna. Vid undersökningen ska identitetskortet med ID-nummer och godkänt med fotografi, såsom födelsebevis eller körkort, förvaras för identifiering. Sökande som inte kan lämna in dessa dokument kommer inte att antas till tentamen.

V. PLATS OCH FORM FÖR ENTRANSAMP

Inom ramen för bestämmelserna i förordningen om ordförandeskap för ministeriet för hälsokontrolltjänster, genomförs ingångsprovet, som endast kommer att bestå av den ORAL-examen, av ministeriet för hälsokontrollstyrelse Bilkent Campus Üniversiteler Mah. Dumlupınar Boulevard 6001. Sk. Nej: 9 Golv: 6 kommer att hållas i Çankaya / ANKARA.

VI. INLEDNING EXEM ÄNDER

A) Examensämnen för utexaminerade ekonomi- och administrationsvetenskaper, politiska vetenskaper, juridik, ekonomi och företagsfakulteter;

a) lag

1. Författningsrätt (allmänna principer),

2. Allmänna principer för förvaltningsrätt, administrativ domstol, administrativ organisation,

3. Straffrätt (allmänna principer och civila brott),

4. Civilrätt (Allmänna principer och rättigheter)

5. Skyldighetslag (allmänna principer),

6. Handelsrätt (allmänna principer),

7. Lag om straffrättsligt förfarande (Allmänna principer).

b) Ekonomien;

1. Ekonomisk teori (mikroekonomi, makroekonomi),

2. Historia om ekonomiska tankar och doktriner,

3. Pengar, bank, kredit och konjunktur,

4. Internationella ekonomiska relationer och organisationer,

5. Företagsekonomi,

6. Aktuella ekonomiska problem.

c) Finansiering;

1. Allmän skatteteori och finanspolitik,

2. Offentliga utgifter,

3. Budget. d) Redovisning;

1. Allmän redovisning,

2. Balansräkning och teknik,

3. Kommersiellt konto.

d) Allmänna, aktuella och socioekonomiska frågor.

B) För kandidater vid dator-, industri- och anläggningsavdelningar vid ingenjörsfakulteter;

a) Fältkunskapsämnen bestämda med hänsyn till läroplanerna för kandidater, b) Allmänna, aktuella och socioekonomiska ämnen.

VII. UTVÄRDERING AV KANDIDATER

a. Kunskapsnivå relaterad till tentamen,

b. Att förstå och sammanfatta ett ämne, uttrycksförmåga och resonemang,

c. Merit, representationsförmåga, beteendes lämplighet och reaktioner på yrket, ç. Självförtroende, övertalning och övertygelse,

d. Allmän talang och allmän kultur,

e. Öppenhet för vetenskaplig och teknisk utveckling kommer att utvärderas utifrån aspekter.

Kandidaterna kommer att bedömas av kommissionen för 50-poäng för punkt a och 10 för varje funktion som anges i punkterna b till e. För att lyckas med tentamen måste det aritmetiska medelvärdet för poängen som ordföranden och kommissionsledamöterna har ges över 100s fulla poäng vara minst 70.

VIII. EXAMENSRESULTAT OCH UTVECKLING AV RESULTAT

Antagningsprovet får inte vara lägre än 70 för att betraktas som assistentinspektörsprövning. Vid lika stor poäng för examen får kandidaten med hög KPSS-poäng prioritet. Enligt undersökningsresultaten kommer framgången för tillträde till examen att bestämmas separat och namnen på rektor och ersättande kandidater bestäms lika mycket som antalet kadrer som ska tilldelas enligt de utbildningsgrenar som anges i tillkännagivandet.

Resultaten från tentamen tillkännages på ordförandeskapets webbplats och kandidaterna som finns i original- och reservlistan meddelas. Den vinnande kandidaten förlorar sin rätt om han inte ansöker till ordförandeskapet inom 15 dagar från dagen för anmälan. Ersättarkandidater kallas för att lyckas inom sex månader efter tillkännagivandet av tentamensresultaten istället för de kandidater som inte kom från de ursprungliga kandidaterna för utnämningen eller som inte utsågs och som inte startade uppgiften eller som avgått av någon anledning. För de kandidater som inte kommer till utnämningen eller som inte är utsedda och inte börjar uppgiften, betraktas inte examensresultaten som intjänade rättigheter.

Invändningen mot resultaten till införselprövningen görs till ordförandeskapet inom 5 arbetsdagar från och med den dag då resultaten tillkännages. Ordförandeskapet svarar på överklagandet inom 10 arbetsdagar.

IX. ÖVRIGA FRÅGOR

Tentamen för de sökande som har visat sig ha gjort falska uttalanden i ansökningsdokumenten anses ogiltiga. De avbryts även om de har tilldelats. Ett kriminellt klagomål görs till åklagarmyndigheten om dessa personer och om de vilseleder institutionen på detta sätt meddelas deras status till institutionerna där de arbetar.

Respektivt offentliggjord.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar