Säsongen öppnades i Palandöken Ski Center

säsongen öppnas i Palandoken skidort
säsongen öppnas i Palandoken skidort

Säsongen öppnades med en magnifik ceremoni i Palandöken Ski Center. Ordförande för parlamentets säkerhets- och underrättelsekommission Selami Altınok, Erzurum-guvernören Okay Memiş, Erzurum-borgmästaren Mehmet Sekmen, AK-partiet Erzurum-provinsens ordförande Mehmet Emin Öz, utmärkte gästerna och medlemmarna i protokollet som deltog i ceremonin borgmästare Mehmet Sekmen, i sitt tal vid öppningen av skidsäsongen, "Vår Palandöken-skidort är en av de mest speciella och värdefullaste utvecklingspotentialerna som Erzurum har," sade han.

Sek Som vi vet, när vi tog över, fanns det inga sociala anläggningar och investeringar som du ser idag i Palandöken, sa Başkan president Sekmen. ”Med skidortledningens övergång till oss började förändring och omvandling snabbt i Palandöken. Idag har vi dussintals faciliteter till gagn för våra människor och skidälskare i Palandöken. I vårt skidcenter, där människor inte ens kan hitta en plats att lämna sina bilar, har vi nu parkeringsplatser för hundratals bilar, kaféer, restauranger, underhållnings-, rekreations- och boendecentra. Med våra höghöjdslägrecentrum, specialområden utformade för adrenalin och extrem sport, vandringsleder och många andra aktiviteter, har Palandöken blivit hjärtat i turismen och ansiktsflödet i Erzurum. Förutom Palandöken har vart och ett av våra distrikt en distinkt turismpotential och Erzurum har också sina egna egenskaper i historia och tro turism.

Här planerar vi att utvärdera turismen på ett mångsidigt sätt, vi strävar efter att sprida turismen i Erzurum under årets fyra säsonger. Dessutom kunde vi göra detta i stor utsträckning; Även på våren och sommaren saknas livskraft i Palandöken. På våra hotell, där bladen inte ens rörde sig förrän på vintern, har beläggningsgraden nått anmärkningsvärda nivåer även på sommaren. Naturligtvis kommer våra turisminvesteringar att fortsätta; vinterturism, kultur, historia, termisk, tro, kongress, mässa, hälsa, platå och extremsport, såsom alla typer av turism i Erzurum, kommer att visa upp världsutställningen. ”President Sekmen, Palandöken betonar de projekt som ska göras,” Förhoppningsvis kommer vi att ansluta Palandöken till Konaklı och Konaklı till Erzurum med vårt jätteprojekt som vi kommer att inse. ”

“PALANDÖKEN ÄR VÄRLDSMÄRKE”

Erzurum guvernör Okay Memiş sa: ”Vi har skapat minst sju nya banor. Vi slutförde stollyftinstallationen av Ejder 3200 Track. Nu har vi slutfört draken 3200-spåret, ett av de viktigaste och mest värdefulla och mest professionella spåren i världen, och öppnat det för skidälskarnas tjänst. ”

uppmärksamhet de uppnått en längd av ca 100 km pister med den nybyggda banan i Palandöken guvernör Memis, fortsatte han: "Inte bara Turkiets snö kvalitet är en av världens få skidorter i Palandöken. Det finns inget annat centrum där du kan åka skidor efter 10 minuter efter landningen på flygplatsen. Det är inte mitt, det är ett löfte från skidmyndigheterna i världen. Vårt nya hotell, vår nya banan bredvid dem och är villiga att Turkiets bästa säsong med våra sök- och räddningsteam. Jag bjuder in alla skidälskare och alla som är intresserade av att åka skidor till Erzurum. Vi tror verkligen att vi kommer att ha en väldigt bra säsong med vår styrelseskap, storstadskommun och alla våra team. Ardından Efter talarna vaknade facklan och animationerna från skidåkarna uppmärksamhet. Medborgare som tyckte om ögonblick med gruppen İmera-konserten hade både kul och åkte. Samtidigt kommer konserter och andra aktiviteter att hållas i tre dagar som en del av säsongöppningen som arrangeras av Erzurum Metropolitan Municipality.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar