Säkerhetskö på Ankara tunnelbanestationer

säkerhetskö vid ankara tunnelbanestationer
säkerhetskö vid ankara tunnelbanestationer

Röntgenapparater, som inte kan fungera vid tunnelbanan i Ankara, har varit i drift sedan förra veckan. Under topptimmarna för person- och fordonstrafik med driften av enheterna förvandlades säkerhetsåtgärder i tunnelbanorna till ett prov för kapitalister. Medborgare som skapar långa köer för att passera enheten, "Sådan skam, vi är sena att arbeta", rebellerar han och vill hitta en lösning på säkerhetsköerna så snart som möjligt.

CumhuriyetEnligt nyheterna i; Üzerine Efter beslutet från Ankara Governorship öppnade Ankara Metropolitan Municipality röntgen- och metalldörrdetektorer vid ingångarna till Ankaray- och tunnelbanestationerna men användes inte. Medborgarna stod upp för att lämna sina väskor på röntgenmaskinen och skapade långa köer. Medborgare som väntar i köen som flyter över till trappan i tunnelbanan, situationen "sådan skam, vi är sent på jobbet", gjorde uppror.

"HITTA EN LÖSNING NU"

När applikationen fortsatte under hela veckan har passering av enheten blivit ett prövning för medborgarna, särskilt under högtimmar med passagerar- och fordonstrafik. Vissa medborgare som argumenterade med säkerhetsvakter som står vid enheterna reagerade på situationen ”Varför håller du oss så länge vänta? Människor är eländiga. Hitta en lösning på detta arbete nu ”.

METROPOLITAN letar efter lösning

Ankara Metropolitan Municipality, å andra sidan, sa att de letar efter en lösning för den intensitet som upplevs i tunnelbanestationerna med ett tillkännagivande. Tillkännagivandet noterade:

Üzerine Efter verksamheten under freds våren och den efterföljande utvecklingen i regionen där vårt land är beläget, i enlighet med efterfrågan från guvernören i Ankara och säkerhetsenheterna, har vår huvudstadskommune ökat säkerhetsåtgärderna med röntgen- och metalldörrdetektorer i Ankaray och tunnelbanestationer. Vår officiella korrespondens med Ankara Governorship angående minskning av tätheten vid stationernas ingångar medan röntgen- och metalldörrdetektorer är i drift vid våra Ankara- och tunnelbanestationer, genomförandet av åtgärder på ett hälsosamt sätt, eliminering av de problem som våra medborgare upplever och säkerheten från våra säkerhetsstyrkor fortsätter. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar