Rederier Uzbekistan

rederier från Uzbekistan
rederier från Uzbekistan

Eftersom internationell vägtransport är en av de oundgängliga metoderna i dag när det gäller export och import har många logistikföretag börjat verka i vårt land. Bland dessa företag finns det sällsynta företag som kan tillhandahålla tjänster till både europeiska och asiatiska länder samtidigt och ett av dessa företag är Globalah Global Lojistik. Företaget startade sin verksamhet i Mersin för många år sedan och med tiden har det startat sina filialer och sambandskontor i många provinser.

Även om Şah Global Logistics erbjuder export- och importtransporttjänster relaterade till europeiska länder, fungerar den också i stor utsträckning med asiatiska länder. Uzbekistan är ett av de ledande asiatiska länderna där det tillhandahåller transporttjänster. Frakt till Uzbekistan Vårt företag är mycket erfaren inom global logistik, komplett lastbilstransport, deltransport, tung gabari tungtransport, containertransport och frigo transport, såsom den dominerande positionen på många områden och alla metoder som nämns i det logistiska arbetet. Förutom vägen över Iran i Uzbekistantransport, kan vårt företag transportera embargoedprodukter med rutten över Georgien och Azerbajdzjan, och tillhandahåller logistiktjänster i fullsortiment med sitt certifikat för godstransporttillstånd, turkiska och utländska plattbilar och erfarna förare och driftsteam.

Uzbekistan Partiell transport kräver åtminstone hastigheten för fullständig lastbilstransport, företaget visar också betydelse inom detta område, beroende på dellagren i Istanbul, som aktiveras genom att göra veckovisa avgångar, särskilt Tashkent tullleverans erbjuder delvis transporttjänster. Rederier Uzbekistan Vårt företag Şah Global Logistics, som är en av de sällsynta organisationerna som fortsätter sin väg utan att kompromissa med sin vision, uppdrag och principer sedan den dag som den gick in i sektorn, äventyrar inte sina kundnöjdhetsinriktade verk.

Eftersom huvudkontoret och filialerna arbetar med 7 / 24 arbetsmentalitet, utvärderas alla Uzbekistans skriftliga och muntliga förfrågningar omedelbart av vårt erfarna driftsteam, och de mest lämpliga frakterbjudanden och transportvillkor tillhandahålls kunderna med de mest lämpliga fraktbjudanden och transportvillkor.

Shah Cargo

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar