Samsun Army High Speed ​​Railway Line Soldiers levererades till anbudet

projekt anbud samsun armé snabba tåg linje arméer glad
projekt anbud samsun armé snabba tåg linje arméer glad

Samsun Army High Speed ​​Line Soldiers levererades till anbudet; Samsun-Ordu High Speed ​​Train Line, som tilldelades projektanbudet förra veckan, glädjade Ordulular. OTSOs president Servet Şahin sa att de hade varit lyckliga i flera år. OTSO-talets talman Levent Yildirim sade: "Järnvägen kommer att ge ett betydande bidrag till arméns turism och industri."

Samsun-Ordu järnvägs- (infrastruktur, överbyggnad, elektromekanisk) undersökning, projekt, teknik och konsulttjänster För jobbets konsultarbete inbjöds kandidater med tillräcklig erfarenhet att lämna in en prekvalificeringsansökan. Bland de vars kvalifikation fastställs som ett resultat av prekvalificeringsutvärderingen kommer de att listas enligt kriterierna som anges i prekvalificeringsspecifikationen och kommer att uppmanas att lämna anbud med deltagande av anbudsgivarna med deltagande av anbudsgivarna i enlighet med bestämmelserna i 4734 lag nr 5. Anbud 25 Den december 2019 kommer TCDD: s generaldirektorat för inköp och lagerkontrollavdelningens mötesrum (3.kat rum 4052) att hållas på 10.00.

FÄRDIGHETSstudie kommer att bli hjälpt

TCDD, Samsun-Çarşamba-Ünye-Fatsa-Ordu järnvägslinjer planeras byggas som en dubbellinje och EST'li alternativa driftsscenarier (driftshastighet, passagerare, gods, blandad trafik, etc.) som ska utvärderas enligt genomförbarhetsstudien som planeras. Med denna tekniska specifikation, utöver det befintliga transportsystemet på rutten Samsun-Çarşamba-Ünye-Fatsa-Ordu, utöver det befintliga transportsystemet, bedömer de ekonomiska och finansiella (finansiella) aspekterna av byggandet av en järnväg; Det syftar till att bestämma de tekniska detaljerna i genomförbarhetsstudien, som kommer att inkludera ekonomisk analys för att avgöra om det är ekonomiskt genomförbart eller finansiell analys för att avgöra om det är genomförbart.

ŞAHİN: Både turism och handel

Anbudsmeddelandet som publicerades i Ordulularen glädde också. Servet Sahin, ordförande för handels- och industrikammaren för Ordu, uttalade att en annan dröm om armén började gå i uppfyllelse. Det var vad det skulle vara. Samsun-Sarp Railway var tvungen att fortsätta genom Ordu och Giresun. Vi förväntar oss att turismens potential och handelsliv i vår provins kommer att återupplivas tack vare denna järnväg. Människor som avgår från Istanbul eller en annan provins kan komma till Peking härifrån. Vi ser hur attraktiv Kars-järnvägen är. Han går tillbaka till Kars från Ankara. Varför skulle det inte vara sådan aktivitet i vår provins? (Army Event)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar