Osmangazi Bridge Pass Garanti Garanti bränner passionen

osmangazi brud kommer garanterat att passera
osmangazi brud kommer garanterat att passera

På grund av garantin som givits till det operativa företaget på Osmangazi Bridge, är den förbipasserande fickan och den sista i branden. Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, sa att avgiften på 44,5-dollarn till följd av valutainformation inte kommer att återspeglas för medborgaren på kassakontoret. "Bridgeintäkter kan samla in 25 procent av den garanti vi ger, sa Tur Turhan och tilllade att det återstående beloppet kom från statskassan, som var fylld med medborgares skatter.

KararTransport- och infrastrukturminister Cahit Turhan, som besvarade de parlamentariska frågorna om budgeten i parlamentsplanen och budgetkommissionen, gjorde uttalanden angående investeringar i offentlig privat samarbete (PPP) och garantibetalningar. Turhan sade att investeringarna på detta sätt gynnades av den privata sektorns dynamik.

Turkiet Alla GARANTIER betala Osmangazi BRIDGE

Turhan uppgav att fler investeringar erbjöds medborgarnas service på kort tid med denna finansieringsmodell och att den användes särskilt i motorvägsprojekt.

Turhan erinrade om kritiken att de garantiinkomster som betalats för projekten togs från dem som inte överskred ”Skatten på projekten i Istanbul betalas av medborgarna i Izmir samt skatten på projekten i Van. Detta land är ett för oss. Vi gör sociala projekt där. Vi har byggt vägar uppdelade på platser där trafikvolymen inte är tillräcklig och utvecklingen av regionen har påskyndats. ”

NÅGOT VÄG KAN ANVÄNDA GAMMEL VÄG

Med hänvisning till kritiken att de rika gjordes vägen, fattigdomslitteraturen gjordes, sa Turhan att den som vill kan använda det gamla sättet. Trafik som använder dessa vägar och ökar servicenivån på den gamla vägen som slår Turhan, sa: Trafik Den dagen vi öppnade i det området passerade trafiken garantin. Om du har öppnat på kvällen till en fest, korsade procenten trafiken med 170-garantin. Vi samlar för närvarande 25 i procent av garantin på Osmangazi Bridge. I själva verket passerar trafiken genom Osmangazi-bron så mycket som vi garanterar, men eftersom vi gör det över dyra, utländska valutor minskade vi avgiften till en tredjedel för att undvika att betala en så hög summa pengar till våra medborgare. Vi får för närvarande 44,5 dollar plus moms som en avgift från bron där vi måste köpa 15 dollar.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar