Orange tabellansökan för obefogad järnvägstransport startade

orange tabellapplikation för fri trafik startade
orange tabellapplikation för fri trafik startade

Orange tabellansökan för obefogad järnvägstransport startade; Adil Karaismailoğlu, biträdande minister för transport och infrastruktur: ken När vi utvecklar tillgänglighetstjänster med feedback, vill vi att dessa metoder ska ses som rättigheter och tjänster, inte som hjälp. ”

Genomförs under överinseende av transport och infrastruktur Ministeriet med obehindrat tillträde mål "Tillgänglighet Project av passageraruppgifter Transporttjänster i Turkiet", den 2 i järnvägstransport December 2019 "Orange Table" servicepunkter gavs i en ceremoni i Ankara tågstation.

Ceremonin, biträdande minister för transport och infrastruktur Adil Karaismailoğlu, TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun, TCDD: s generaldirektör för transport Kamuran Yazici, familj, ministeriet för arbetsmarknad och sociala tjänster, representanter för icke-statliga organisationer, järnvägar, medborgare deltog.

Biträdande Karaismailoğlu i sitt tal vid ceremonin kommer funktionshindrade medborgare föras till den första ansökan i Turkiet "Orange Table" begärs av programmet, inte tacksamhet, når med professionell presentation tjänster som är rätt att det skulle vara möjligt.

“Orange Table-applikation startade på 13-station och station med YHT-hållning”

Karaismailoğlu underströk att tjänsten kommer att finnas tillgänglig vid 13-punkten i höghastighetstågstationer och tågstationer i det första steget och att tjänsten som kommer att tillhandahållas med 53-personal kommer att utvidgas till andra större stationer under den kommande perioden.

Karaismailoğlu, uncu Orange Table ”servicepunkt för medborgarna som vill dra nytta av denna servicebegäran, via internet, byråer eller callcenter kommer att berätta när du köper biljetter som beskriver Karaismailoğlu, sa:

”När resdatumet kommer kommer våra medborgare att trycka på och vänta på servicepunktsknappen vid ingången till stationen från vilken station eller boardingstation han ska gå in på, och han kommer att gå till vår tjänstvän samtidigt. Då kommer tjänstemannen att komma och resa till sätet kommer att följa våra medborgare. På stationen där våra passagerare kommer att landa, kommer Masa Orange-bordet att träffa servicepersonalen och följa våra passagerare till utgången från stationen. Våra funktionshindrade medborgare kommer att få service från säkra och kompetenta händer från det ögonblick som stationen anländer vid första ingången till utgångsdörren vid stationen där den kommer att landa. ”

Karaismailoğlu uttalade också att de skulle följa med förbättringen av den service som erbjuds funktionshindrade medborgare och sa, jag skulle vilja påminna er om att vi kommer att arbeta till det bättre med feedbacken. Eftersom vi ser saken som en tjänst, inte hjälp

Karaismailoğlu konstaterade att de agerar för hareket Tillgänglig transport för alla ”, menade att denna tjänst, som tillhandahålls till funktionshindrade medborgare i första hand, även kommer att inkludera passagerare med begränsad rörlighet i framtiden.

”I ett samhälle där funktionshindrade medborgare är glada är alla glada”

Karaismailoğlu påpekade att alla kommer att vara lyckliga i samhället där funktionshindrade medborgare är glada och sa, alik Eftersom medvetenheten är hög i ett sådant samhälle har empatisk medvetenhet utvecklats. Social intelligens är på högsta nivå, med ett inkluderande perspektiv snarare än en diskriminator. Vi gick igenom jakten på Turkiets mest omfattande tillgänglighet projekt av detta faktum. "Utvärderingen fann.

TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun sa att evenemanget som hölls inom ramen för N 3 december Världsdag för personer med funktionshinder olduğun var ett tillfälle att skapa synergi och medvetenhet för att producera nya lösningar på funktionshindrade.

Uygun, sade: Funktionshindrade passagerare före och efter resan för att få hjälp yardım Orange Table ”ansökan, i första hand där YHT: s ställning i Ankara, Eryaman, Polatli, Eskisehir, Bilecik, Bozuyuk, Arifiye, Izmit, Gebze, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı och Konya, stationen kommer att tjäna. Orange Table, som togs i drift med 53-personal i samarbete med TCDD Taşımacılık AŞ, kommer att utvidgas under de kommande åren. ”

Bennur Karaburun, rådgivare för ministeriet för familj, arbetsmarknad och sociala tjänster, sade: ”Varje år presenterar vårt ministerium för transport och infrastruktur mycket fina presenter till funktionshindrade på 3: s världsdag för personer med funktionsnedsättning. Det orange bordet var också en trevlig present. Tack. "

"Tillgänglighet är en viktig fråga."

Turkiet funktionshindrade Association ordförande Turhan İçli FN: s konvention om rättigheter för funktionshindrade "under de senaste åren i Turkiet inom ramen för lagen om funktionshinder ledighet är mycket trevligt och så tonande ökad medvetenhet.

İç Tillgänglighet är en viktig fråga. Andra rättigheter kan inte utövas utan att detta uppnås. ”

Turkiet funktionshindrade Association President Chalabi är också att rätten för personer med funktionshinder som envar rätten att resa, så att personer med funktionshinder att delta i samhällslivet, sade han.

Efter samtalen lanserades applikationen Orange Table Service Point.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar