Orange bordstillämpning i tåg och stationer börjar idag

Gratis transport till 1 miljoner passagerare på järnvägar
orange bordstillämpning på stationer och stationer startar idag

Orange bordstillämpning i tåg och stationer; Applikationen Orange Table Service Point, som kommer att ge stöd för funktionshindrade passagerare vid biljettköp på tågstationer och överföringar till boarding-landning och transportfordon, lanseras av ministeriet för transport och infrastruktur vid en ceremoni som hålls på 2 på 2019 den december 10.00.

Orange Table Service Point-applikation; Höghastighetståg stannar vid 13 station och station.

För applikationen Orange Table Service Point är totalt 13-anställda tillhandahållna av TCDD Taşımacılık A.Ş. Dessa servicepunkter är Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Gebze Station och stationer.
När passagerare med funktionsnedsättningar köper biljetter från internet kommer de att fylla i formuläret genom att klicka på knappen ”passande meddelandeformulär özet” på sammanfattningsskärmen och de funktionshindrade passagerarna som inte kan fylla i formuläret kan dra nytta av tjänsten genom att ansöka till Orange Table Service Point.

Passagerare som drar nytta av tjänsten Orange Table möts av relevant personal vid stationens ingång och transporteras till platsen de kommer att resa till och möts vid ankomststationen och åtföljs till utgången från stationen och fordonet till vilket det ska åka.

Passagerare som vill dra nytta av den här tjänsten, tryck helt enkelt på de orange knapparna som är placerade vid specialpunkterna vid ingången till stationerna / stationerna.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar