Izmir utan hinder undertecknade ett annat princip

obehindrad izmir undertecknade en annan först
obehindrad izmir undertecknade en annan först

Izmir utan hinder undertecknade ett annat princip; Ledamoten för funktionshindrade Ahmet Uğur Baran 3 agerar som fullmakt för İzmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer på World World Disabled Day i december. Baran sade att denna ansökan är ett första i Turkiet.

Izmir 3 har tecknat ytterligare en första i december Världsdag för personer med funktionsnedsättning. Tunç Soyer, borgmästaren i İzmir Metropolitan Municipality, som arbetar för att skapa ett hinder utanför Izmir, anförträdde ordförandeskapet till Ahmet Uğur Baran, den första och enda funktionshindrade rådets ledamot i Metropolitan Municipality. Baran är en parlamentsledamot från det styrande Rättvise- och utvecklingspartiet, "våra funktionshindrade medborgare jag företräder i denna speciella dag i Izmir och Turkiet. Denna medvetenhet, detta steg är mycket värdefullt för oss. Brons President tog också detta steg, och detta var en första i Turkiet i allmänhet ", sade han.

Al Låt oss gå ut på gatan ”

Baran, de viktigaste artärerna för funktionshindrade för funktionshindrade i Izmir, men det finns allvarliga problem på bakgatorna, sade han. Baran klagade över de trånga trottoarerna och trottoaren ockuperade. ”Detta beror inte på en institution eller en person, det beror på den sena sociala medvetenheten. Till exempel är det ingen skillnad mellan engelli-funktionshindrad kvinna, och engelli-funktionshindrad man som ligger i en cafeterias toalett. Men jag är inte pessimistisk, vi kommer att lösa dem enhälligt.

Izmir Barrier-Free Commission

Baran, som också var ordförande för Izmir barriärfria kommission i kommunalförsamlingen, sade att de senaste ESHOT-bussarna som kommissionen bjuder på ett förslag för att undersöka om bussarna är lämpliga för alla hindergrupper. Vi beslutade om metoden för genomförande och beslutet antogs enhälligt av parlamentet. Vi såg att detta beslut fick sin plats i ESHOT-budgeten och vi var mycket glada.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar