Ny höghastighetståg anländer till Ankara

nya höghastighetståg nådde ankara
nya höghastighetståg nådde ankara

Iyla Med idrifttagandet av tåguppsättningarna, den andra planeras levereras denna månad, är det planerat att öka antalet dagliga YHT-passagerare från 22 till cirka 2020 tusen i 30 och runt 2021 tusen i 40. ”

Den första 12 YHT-uppsättningen i Tyskland, 04 nådde Ankara den december 2019,

TCDD Transport Inc. General Manager av delegationen leds av skrivare Kamuran ordförandeskapet 14 November Tysklands första YHT uppsättning emot i en ceremoni på Siemens fabrik i Düsseldorf hade 02 in Turkiet från Kapitan Andreevo gränsövergången i december.

Efter att ha passerat Marmaray, Kocaeli, Eskişehir, därefter Ankara Yandim Station till slutförandet av tullförfarandena i YHT-uppsättningen kommer att börja testa.

Efter provkörningarna, vilken linje som kommer att fungera i februari 2020'de YHT-uppsättningen kommer att fungera, kommer transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan'ın godkännande att bli klart under de kommande dagarna.

Ursprunglig industri bidrog också

YHT-set, som kommer att ge behagliga resor till medborgarna, tillverkades med den senaste tekniken. 90 procent av uppsättningen gjorda av återvunnet material, som produceras av fem turkiska företag som verkar i Turkiet användes inhemska 8.

Braille för funktionshindrade

Tåguppsättningen är designad som ”funktionshindrad arak med behoven i åtanke och inkluderar 2-funktionshindrade stolpskydd och punktskrift för synskadade passagerare. Det finns också funktionshindrade ramper och hissar för boardingtåg.

300-vagnen ligger på tågsättet som kan nå 8 kilometer i timmen. 483 passagerarkapacitet för tåget, total 12 passagerarkapacitet för tre lokala loger solen kommer att fungera.

Utöver denna lodge har affärsavdelningen en total 2 passagerarkapacitet i sittplatser 1 plus 45.

Varma och kalla måltider och drycker kommer att säljas i restaurangen med en kapacitet på 32-passagerare.

Det dagliga antalet passagerare når 2020 tusen i 30

Det finns uttag och USB-uttag i uppsättningarna, som också har oavbruten tillgång till internet och underhållningssystem som är lämpliga för mobiltelefoner och surfplattor.

Med idrifttagandet av tågsätten, varav den andra planeras levereras den här månaden, är antalet passagerare per dag, vilket är 22 tusen, planerat att höjas till cirka 2020 tusen i 30 och cirka 2021 tusen i 40.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar