Generaldirektoratet för motorvägar lanserade nya fordon

nya fordon från generaldirektoratet för motorvägar togs i drift
nya fordon från generaldirektoratet för motorvägar togs i drift

Minister Turhan, generaldirektoratet för motorvägar (KGM) i år på grund av idrifttagning av snöbekämpning och vägunderhållsmaskiner, sa vid en ceremoni.

Turkiets transportområdet "Låt hjulen sin tur innebär du går" bort med förståelse bakom det pågående vägbyggen arbete uttrycker Turhan, nu följer internationella standarder, körkomfort och vägar, sade han strukturer som ger säkerhet i största möjliga utsträckning.

Turhan uppgav att samma situation är giltig för vägunderhållsarbeten. ”Vi har investerat 17 miljarder pund på motorvägar under det senaste 469-året. Vi ökade vår delade väglängd över 4-golvet till 27 tusen 123 kilometer. Vi anslöt alla våra städer på uppdelade sätt. Vi har ökat längden på vägen med BSK från 8 tusen 650 kilometer till 27 tusen 761 kilometer. Berg, dalar, sund, hav, broar och tunnlar har korsat. ”

Turhan, ökande trafiksäkerhet och resekomfort på grund av minskningen av dödsolyckor, och noterar att jordbruk, handel, turism och industriell utveckling av transportinfrastrukturen som krävs av de vinster som uppnåtts i den interregionala utvecklingen av stora framsteg rapporteras.

Turhan konstaterade att fordonets driftskostnader också sparades i betydande omfattning, och tilllade att tack vare bara delade vägar tillhandahöll de mer än 18 miljarder lira till den nationella ekonomin varje år som arbetskraft och bränslebesparing.

Yüzde 66 procent av nyinköpta maskiner och utrustning är inhemska ”

Turhan påpekade att det är viktigt att hålla vägar användbara såväl som att öppna vägar., Geografin och klimatförhållandena i vårt land är kända. Varje dag är miljoner fordon runt om i landet på väg. Å ena sidan, medan vi utvecklar vår infrastruktur för motorvägar, å andra sidan, 365 dagssnö, säkerställer vinterfordon säkra resor.

Turhan, byns vägar stängda i månader på grund av snö, väntar på dagar på sidan av vägbussen, lastbilar köer begravdes i historien, förklarar, sa han:

”Inom detta räckvidd inkluderar vi maskiner som kommer att öppna våra vägar och hålla våra vägar öppna utan att säga snö, vinter och storm, inom strukturen för generaldirektoratet för motorvägar. Vi lägger till kontinuerligt nödvändiga maskiner och utrustning till vårt generaldirektorat för snöbekämpning och vägunderhåll. 2019 148 miljoner dollar i 258-maskinen och 133'ı-utrustningen, inklusive den totala 391-maskinen och utrustningen som vi har tagit fler motorvägar. Dessa inkluderar 97 snöblad och saltspridare, 10 stenbilar, 18 påbyggnadsbilar, 9 lastare, 3 grävmaskiner, 9 dragbilar, som är avgörande i kampen mot snö. Det är mycket viktigt att 66 för den köpta maskiner och utrustning är inhemsk tillverkning. Kostnaden för dessa är 98 miljoner pund. Med de senaste inköpen har vårt generaldirektorat kunnat tillhandahålla tjänster med 5 tusen 12 maskiner och utrustning inklusive 822 tusen rörliga maskiner. ”

“Fordon skickas till nödvändiga områden”

Importerade maskiner och utrustning betonade särskilt vikten av vintermånaderna, särskilt för städerna i Turhan, tack vare de aktuella fordonen, särskilt i städer och regioner där vinterförhållandena är svåra, vägar runt landet kommer att hållas öppna, sade han.

Turhan önskade att de nya fordonen som skulle skickas som förstärkningar till de nödvändiga områdena skulle vara fördelaktiga och önskade att personalen skulle arbeta under hårda vinterförhållanden.

Efter sitt tal undersökte Turhan maskiner och utrustning.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar