Samsun Sivas Railway New Development!

ny utveckling på samsun sivas järnvägslinje
ny utveckling på samsun sivas järnvägslinje

Samsun Metropolitan Municipality till TCDD varning: "Stadstrafik är låst" Samsun Metropolitan Municipality, Samsun - Sivas järnvägslinje Ilkadim distrikt Ataturk Bulvari Junction Crossing Kılıçdede Junction Crossing kommer att leda till stor trafik i stadstrafiken och hitta en nödlösning för att hitta TCDD 4. Han skickade ett brev till regiondirektoratet.

378 kilometer Samsun-Sivas (tjock) järnvägslinje 30 slutfördes i september 1931. 29 September 2015 på dagen för förnyelse på grund av stängd transport och det mellanliggande 4-året, trots två års försening i Samsun-Sivas Railway, efter en försening på två veckor kommer att börja provkörningar. Det gjordes en betydande förbättring innan testdrivningarna startade. Samsun Metropolitan Municipality, Samsun - Sivas järnvägslinje İlkadım distrikt Atatürk Boulevard Kılıçdede Korsning Korsning av järnvägskorsningen kommer att leda till stora blockeringar i stadstrafik, TCDD 4. Han skickade ett brev till regiondirektoratet.

IMPOSSIBEL FÖR STADEN

Samsun Metropolitan Municipality, TCDD 4. Regiondirektoratet 2 December 2019 daterad artikel, Samsun-Sivas järnväg öppnar för trafik med korsningen av Kılıçdede sade att stadstrafiken kommer att fastna. Öppningen av grinden, den mest optimistiska vägtrafiken 2 minuter, i det normala scenariot 3, -4 minuter, antalet tåg och vagnar ökar om antalet 6-8 minuter kommer att sänkas, sa att det är omöjligt för staden.

LOKALA TRAFIKLOCKER

Samsun Metropolitan Municipalitys generalsekreterare Ilhan Bayram i brevet som skickades av signaturen, "Vid tågkorsningar Kılıçdede-korsningen, kommer motorvägstrafiken att vänta mellan 2 och 4 minuter" genom att betona "I detta fall, Ataturk Boulevard backward Junction Junction, Muhittin Ozkefeli Boulevard Istiklal Street," kilitlen kommer att låsas längs gatan, särskilt under högtider i centrum förväntas orsaka mycket trafik, säger.

SKALL SKAPA MYCKET STORA PROBLEM

I artikeln sades också att "Om det finns tåg som passerar genom varandra skulle det skapa ett större problem med att låsa trafiken med hjulfordon och det skulle vara liknande blockeringar i vissa tidszoner under helgen när köpcentra och små industriområden är upptagna. demiryolu Det är möjligt att järnvägsnivån och tågkorsningarna blir omöjliga om trafikbelastningen gradvis ökar, och tågtrafiken kommer att öka när introduktionen av linjen går till logistikcentret. ”

UNDER ELLER ÖVERPASSNING

Som en permanent lösning av Samsun Metropolitan Municipality, ı För att säkerställa oavbruten korsning med flernivåskorsning (underpass eller överfart), att implementera ett flernivå (under eller överpass) för att säkerställa oavbruten korsning som inte kommer att förhindra trafikcirkulation av köpcentrum och små industriområden betonar nödvändigheten.

EXAKT LÖSNING VILL

Samsun Metropolitan Municipality i artikeln, den slutliga lösningen fram till tidpunkten för införandet av den lösning som kommer att påverka stadstrafiken åtminstone, eller vid tider av tung trafik, åtminstone 2 minuters vägtrafik för att avbryta tågresorna ville göras.

samsunhabertv

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar