Metro Istanbul för att köpa tågförare

metro istanbul tågförare
metro istanbul tågförare

Metro Istanbul tågförare att köpa; Metro Istanbul AŞ, ett dotterbolag till Istanbul Metropolitan Municipality, kommer att lägga till nya tågförare till sitt team för att stärka sin personal. referenser kariyer.ibb.istanbul började kl. Det syftar till att stödja kvinnors sysselsättning genom att publicera jobb öppna för alla som uppfyller kraven.

Istanbul Metropolitan kommun Istanbul dotterbolag till Metro Inc., 154,25 km eller till och med 13 separata system som betjänar i Turkiets största pendeltåg förarplatsen. Företaget transporterar mer än 158 miljoner passagerare varje dag med 844 stationer och 2 fordon och har 2 690 anställda.

På order från Istanbul Metropolitan kommuns borgmästare Ekrem Imamoglu fick investeringar i järnvägssystem fart i den nya perioden. Metro Istanbul, som driver dessa tågsystem på uppdrag av Istanbul Büyülşehir kommun, har beslutat att lägga till nya tågförare till sin personal.

Stöd för kvinnors sysselsättning ...

Från och med december 2019 syftar METRO ISTANBUL, som arbetar med 614 lokförare och 70 förarlösa tunnelbanepersonal för att tillhandahålla säker och bekväm service till invånarna i Istanbul, att öka antalet kvinnliga tågförare särskilt för att stödja kvinnors sysselsättning.

Ansökningar görs online

Kandidater som vill delta i tågstationer som tunnelbana och spårvagn kommer att lämna in sina ansökningar fram till fredag ​​20 december 2019 kariyer.ibb.istanbul kommer att kunna. Framgångsrika kandidater kommer att delta i Train Drivers Training Program. Kandidater som framgångsrikt slutför 4 månadsutbildning, där tekniska och teoretiska kurser ges, har rätt att få sina intyg.

I Istanbul, den expanderande tunnelbanan, spårvagnen och så vidare. kandidaterna som kommer att använda stadsbana. Han älskar Istanbul och sitt arbete och tror på laganda.

Andra krav för ansökan är:

  • Åtminstone tekniska gymnasieexaminerade eller yrkesskolor som tillhandahåller formell utbildning; Elektrisk - Elektronik, fordon, motor, informationsteknik, dator, järnvägssystem, mekatronik, automatisering och mekaniska avdelningar,
  • Att ha minst körkort i B-klass och psykoteknisk certifikat,
  • Efter att ha avslutat sin militärtjänst för manliga kandidater,
  • Inte ha några hinder i arbetsskift,
  • Residens på den europeiska sidan av Istanbul.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar