Martyrpolisen Serdar Gökbayrak Overpass öppnades igen

martyrpolisen serdar gokbayrak ust gate öppnades för service igen
martyrpolisen serdar gokbayrak ust gate öppnades för service igen

Kocaeli Izmit Umuttepe Campus B Gate framför Martyrpolisen Serdar Gökbayrak Overpass under de senaste månaderna av skadorna som orsakats av ett reparationsarbete för fordon, slutfört av Metropolitan Municipality. Den skadade delen av övergången hade nyligen flyttats till verkstaden för att repareras efter nattarbete av Metropolitan-teamen. Lagen monterade det reparerade avsnittet genom att föra det till överfartsområdet. Övergången på Umuttepe campus har gjorts så att fotgängare kan passera säkert och öppnas igen.

LIFT- OCH GÅNGSRAPPARATIONER REPARATION Fortsätter

Genom att reparera det skadade avsnittet av övergången, Department of Science Affairs, huvudorganet på plattformen där fotgängare går på plattformen producerade halkfri tartanbana. Översyn öppnades för användning av medborgargrupper vid Institutionen för vetenskap, hissen och fortsätter reparationen av rulltrappan. När reparationen är klar kommer hissen och rulltrappan att finnas tillgänglig för medborgarna.

Gångbro byggdes i Xnumx

Kocaeli Metropolitan Municipality byggde en gångbro i 2016 på Kocaeli University Umuttepe Campus för att säkerställa säker passering av studenter tvärs över gatan. Den defekta delen av Martyr Police Serdar Gökbayrak-överfarten, som stängdes för fotgängstrafik på grund av en olycka under de senaste månaderna, reparerades i verkstaden och monterades på nytt. Medborgare och studenter kan säkert korsa igen med hjälp av övergången.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar