Metrobus Line kvinnlig säkerhetspersonal startade

kvinnlig säkerhetspersonal på metrobusslinjen
kvinnlig säkerhetspersonal på metrobusslinjen

Kvinnors säkerhetspersonal började arbeta på Metrobus line, som består av 44-stationer, där mer än en miljon människor reser varje dag. Kvinnliga säkerhetsansvariga som agerar inom ramen för det ansvar som anges i den privata säkerhetslagen och tillhörande förordningar, TÜYAP, Cevizlivingård, Zeytinburnu, Şirinevler station.

Totalt 52 säkerhetsvakter arbetar på Metrobus-linjen, som servas av ett 601-fordon med en längd på 260 kilometer.

Säkerhetsansvariga får utbildning i arbetsmiljö, säkerhetslagstiftning, säkerhetsrisker av terrorism, effektiv kommunikation, första hjälpen och riskanalys.

IETT General Manager Hamdi Alper Kolukısa uttalade sig om ämnet, '' 7 dag 24 timmar nu betjänar vår Metrobus-linje, vår kvinnliga säkerhetspersonal började arbeta. Vi planerar att öka antalet vår säkerhetspersonal som började tjäna i vår 4-station i första hand. Vi är mycket glada över att våra kvinnor har börjat arbeta i Metrobüste, som är ett av transportnätverken i en storstad, där Istanbul har intensiv stadstrafik. Jag tror att de platser där kvinnan rör vidare blir ännu vackrare. Jag önskar att de ska lyckas med sina uppgifter och vara till nytta för våra passagerare i Istanbul, sade han.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar