Tågolyckor kräver avgång

kräva avgång via korlu tågolycka
kräva avgång via korlu tågolycka

Ring för avgång via Çorlu tågolycka; Det republikanska folkpartiet (CHP), som tog emot mikrofonen i 2020-budgetförhandlingarna från ministeriet för transport och infrastruktur vid den parlamentariska planeringen och budgetkommissionen, İlhami Özcan Aygun, erinrar om tågolyckan i Sarılar; Istif Uppsägningar inträffar efter dessa olyckor över hela världen. Under tiden fortsätter alla att arbeta s. Aygun-minister M. Cahit Turhan'a hård kritik av dagordningen behandlades.

CHP Biträdande för Tekirdag İlhami Özcan Aygun, i sitt anförande till parlamentets planering och budgetkommission; Betonar Sheikh Edebalis ord: yaşat Låt mannen leva så att staten lever '; "Tyvärr ogiltiggjorde AK-partiet under lagen om offentlig upphandling lagen om hyresstriden förhindrat människoliv," sade han.

AKP under perioden 11 dödlig och skadade hundratals större tågolyckor som överför CHP Aygun, Corlu 8 i Sarılar-distriktet 2018 Juli 25 förlorade i tågolyckan 13 medborgares liv, 2018 december 9 medborgares liv i snabbtåget XNUMX sa att han förlorade.

Dr. Pistol Alla olyckor är ett resultat av försummelse. Det faktum att dessa olyckor inte kan förebyggas och fortsätter visar att transportministeriet och TCDD inte har tagit några kurser. Det faktum att den tidigare chefen, som var inblandad i dessa olyckor, belönas med biträdande är en indikator på detta ”.

Çorlu 1. När det gäller tågolyckan som började i High Straffedomstolen, hävdade CHP: s vice ordförande Aygun att beslutet att förnya experten, "State Railways 2 person i samband med både signalering, leverans, underhållsarbete har väckt misstänksamhet, men denna kommitté, har inte accepterats i nationens samvete. Som ett resultat bad domstolen om bildandet av en ny expertpanel. ”

Aygun riktade sig till den nya expertpanelen och listade all otillåtelse av olyckan; betonade att den nya delegationen förväntar sig att ledande befattningshavare ska visa sitt ansvar i olyckan.

Jag ansvarar för 250-bron och 2-fack 500-kulverter av TCDD: s underhålls- och reparationschef på rättegång. Jag kan inte hitta arbetare och hantverkare. Jag kan inte växa upp. İlhami Özcan Aygun påpekade uttalandet: ”Vi ser att annan personal klagade över bristande vägvaktare. 11 har tusen 394 kilometer järnnätverk. Du behöver 1.200 väghållare. Får du en ny vägvakt? Frågade han.

CHP Aygun, TCDD och Generaldirektoratet för meteorologi för att arbeta i samordning och för att bedöma förekomsten av omedelbar nederbörd, med betoning på att det inte finns någon personal; Han krävde koordinasyon Säkerställ denna samordning nu ”.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar