Konya Metropolitan busschaufför att köpa

konya buyuksehir-buss kommer att köpa soforu
konya buyuksehir-buss kommer att köpa soforu

Konya Metropolitan Municipality tjänar i Konya Konya Hizmetleri A.Ş. Sökande som vill ansöka måste ansöka personligen senast 13 december 2019.

Kandidater som vill ansöka om busschaufförer måste vara minst grundskolekandidater. Piri Esat Cad. Nej: 13 Karatay / Konya.

Konya bussdrivrutinsapplikation

Kandidater som vill ansöka; det faktum att han har tjänat i militärtjänsten i termer av sin militära status, 22 / 05 / 2003 daterad och 4857 arbetslag nr. utan att det påverkar frånvaron av psykisk sjukdom som kan förhindra honom från att fortsätta sin plikt utan att påverka bestämmelserna i artikel 5, inte begå ett brott mot statens säkerhet även om han är amnesti, prostitution, sexuellt övergrepp, sexuell exploatering av barn, tvungen prostitution, brott mot sexuell immunitet, sexuellt övergrepp, sexuell trakasserier tillverkning och handel med droger eller stimulerande medel, upprättande av en organisation för att begå brott, inte straffad för krigsförbrytelser, inte tidigare har behandlats av någon anledning på grund av alkohol, droger och liknande skäl, fysiskt och andligt lämpliga för att arbeta som förare har inte tidigare behandlats av någon anledning, läkemedel osv., har minst 30 årligt körkort för E-klass (3 måste tas emot före december 14-datum), SRC-2016 eller SRC-1 certifikat måste ha ett giltigt psykotekniskt certifikat, vara under 2 ålder, inte vara äldre än 26, och åtminstone vara en grundskoleexamen vid ansökningsdatum.

Sökande som uppfyller ovanstående villkor måste lämna in de dokument som krävs för ansökan. : www.iskur.gov.tr kan erhållas från den externa sidan för offentlig upphandling.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar