Bursa Courthouse Junction Pressed

knappen trycktes för jurisdiktionskorsningen
knappen trycktes för jurisdiktionskorsningen

Knappen trycks in för Bursa Courthouse Junction; Den nya domstolsbyggnaden, Science and Technology Center, Exhibition Center, byggandet av den pågående polisavdelningen och Gökmen Space and Aviation Center vid slutförandet av trafikdensiteten kommer att elimineras av Bursa Metropolitan Municipality Junction kommer att elimineras.

För att eliminera transportproblemet i Bursa fortsätter Bursa Metropolitan Municipality sina arbeten som breddning av vägar och nya vägar, smarta korsningar, uppmuntrande kollektivtrafik, optimering av järnvägssystemet och å andra sidan planerar den att övervinna de tilltäppta venerna med trafik med nya broar. Med flyttningen av det nya domstolen ökar trafikbelastningen vid anslutningspunkten för den närliggande östra ringvägen till Istanbul Street med varje dag som går, och Metropolitan Municipality kommer att lösa detta problem med korsning med två kretsar.

Projektarbeten startade

Bursa Metropolitan Municipality borgmästare Alinur Aktaş, både i området för Courthouse Junction och byggandet av den nya ytterligare servicebyggnaden inom området Science Works hittades. Avdelningen för transport inom BUSKI Acemler, avdelningen för vetenskapsfrågor och parkträdgårdar avdelningen för avdelningen för stadens estetiska avdelning för att uttrycka att presidenten Aktaş, det finns också nära 400'e storstadspersonal orsakade en allvarlig intensitet påminde. Med uppgift om att 60-delen av servicebyggnaderna är klar och de vill slutföra arbetena som april och maj, sa borgmästare Aktaş: ”Denna region har fått betydelse som domstolsplatsen. Vi har implementerat ett parkeringsarrangemang men säkerhetsbyggnaderna stiger. Omedelbart bakom ligger Gökmen Space and Aviation Center, som vi också är intressenter av. Vi har också ett Science and Technology Center. Med tanke på mässområdet började vi en process relaterad till byggandet av en ny genvägsväg till Yalova-vägen och utformningen av domstolskorsningen på plats. En lupu av korsningen kommer att vara på 14 svängområde i vår kommun. Den andra slingan exproprieras. Vi började projekt- och planeringsstudier. Vi vill börja arbeta med det nya året. Vi kommer att ha lättat denna region som orsakade allvarlig trängsel ..

knappen trycktes för jurisdiktionskorsningen
knappen trycktes för jurisdiktionskorsningen

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar