Kayseri Erciyes Introducerad med thailändsk turism

Kayseri Erciyes Introducerad med thailändsk turism
Kayseri Erciyes Introducerad med thailändsk turism

Kayseri Erciyes introducerades för turister inom Thailand, som identifierades som en marknad inom ramen för den nya turist- och marknadsföringsstrategin.

I Kayseri-Erciyes marknadsföringsmöte som hölls i Bangkok, Thailands huvudstad med initiativ av Turkish Airlines Kayseri-direktoratet, träffade Kayseri turistbyråer och hotelltjänstemän företrädare för turistbyråer som verkar i Thailand.

Potentialen för samarbete utvärderades i den organisation där turismen samlades. De naturliga skönheterna i Kayseri, särskilt Erciyes, förklarades i turistens och kulturella rikedomar i regionen och en-till-en-intervjuer tillhandahölls.

vilket tyder på att många människor som vill gå till Bangkok från Thailand till Turkiet Turkiets ambassadör universum Dağdelen Akgun, "folk kommer att tänka på Turkiet i Thailand kommer vanligtvis deyince Kappadokien och jag ser att de blev mycket imponerade från Kappadokien. Jag är säker på att de som kommer till Cappadocia med presentationer och presentation av Kayseri kommer att vända sig till Kayseri ”.

THY Kayseri-direktör Fatih Inan sa: ”Vi höll den första etappen av Kayseri-promotionsverkstaden med detta möte. I den andra etappen vill vi vara värd för thailändska byråer i Kayseri. Efter det planerar vi att börja sälja. I själva verket överväger THY ett specialpris för Thailand-Kayseri-flygningar, ”sade han.

På programmet i Thailand deltog Erciyes Inc. styrelseordförande. Murat Cahid Cıngı gav turistoperatörerna detaljerad information om skidinfrastrukturen i Erciyes och regionens möjligheter.

Dr Erciyes påpekade att de utökar sitt internationella marknadsföringsnätverk dag för dag. Murat Cahid Cıngı sa: ”Som Erciyes AŞ försöker vi nå nya marknader varje dag. Sydostasien är en av dem. Eftersom många människor från denna region kommer till Cappadocia. Med kampanjaktiviteter som kommer att hållas i dessa regioner kan vi ta emot gästerna som kommer till Cappadocia i Erciyes i några dagar. För detta ändamål upprättade vi en marknadsföringsstrategi med THY. Som en återspegling av detta introducerade vi Erciyes i Bangkok tillsammans med turisterna i Kayseri. Vid detta tillfälle hölls förhandlingar med stora turistbyråer i Thailand och regionen. Vi sa till agenterna att vi kunde vara värd för turisterna som de skickade till Cappadocia i Erciyes och att infrastrukturen för detta var klar. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar