Kastamonu University kommer att rekrytera akademisk personal

Kastamonu University kommer att rekrytera akademisk personal
Kastamonu University kommer att rekrytera akademisk personal

Kastamonu universitets rektorat; I enlighet med bestämmelserna i 657-lagen om tjänstemän, 2547-lagen om högre utbildning och reglering om främjande och utnämning av akademisk personal och principerna för främjande och utnämning till akademisk personal vid universitetet * kommer 23-fakultetsmedlemmar att rekryteras enligt bestämmelserna i De måste uppfylla de punktkrav som anges i.

Begärda dokument i ansökan:
1. Ansökan om kandidaten, inklusive enhet, avdelning, avdelning / program, personalexamen, förklaringar och kontaktinformation (korrespondensadress, telefonnummer och e-postadress) **

2. CV (YÖKSİS-format)

3. 2 foton

4. Fotokopia av identitetskort

5. Dokument med främmande språk

6. Militärstatusdokument för manliga sökande (E-regeringshandlingar accepteras.)

7. Bachelor-, magister-, doktorsexpertis, kompetens eller kunskaper i konst, doktoranddokument (certifierade kopior eller dokument från e-regeringen accepteras.)

8. Förklaringsformulär för akademisk personal **

9. Kandidater som ansöker till fakultetsmedlem i doktorsexamen / expertdokumentet (dokumentet som visar att ekvivalensen har godkänts av ordförandeskapet för interuniversitetsstyrelsen för dem som har fått sin doktorsexamen från utlandet.)

10. Professorerna med titeln professor och lektor kan inte ansöka om positionerna med lägre titlar än de titlar de har. Kandidater som ansöker om professorer och lektorer kommer att anställas permanent.

11. Kastamonu University Academic Promotion and Application Form **

12. Vetenskaplig studiefil och CD-skivor [Lista över publikationer och publikationer i enlighet med det format som anges i ansökningsformuläret för akademisk marknadsföring och utnämning av vårt universitet, nationella och internationella kongress- och konferensförfaranden, pappersarbete relaterade till publikationsciteringar, utbildning och utbildning, doktorsexamen och masterexamen övervakas (vetenskaplig expertis) studier och andra informationsfiler och CD-skivor (antal filer och CD-skivor som ska levereras: 1-filer för professorer och 6-CD-skivor, 1-filer för lektorer och doktorander och 4-CD-skivor.)

13. Servicedokument (det begärs av dem som för närvarande arbetar i en annan offentlig institution och de som har lämnat någon offentlig institution. Dokument med en QR-kod från e-regeringen accepteras.)

14. Başarı Docent Muntlig undersökning Framgångsdokument için (För dem som inte ansöker kommer en tentamen att hållas.)

Kandidater till professorer och lektorer bör ansöka till institutionen för personal vid universitetet och kandidater till doktorandledare ska ansöka om de relaterade enheterna personligen inom 15 (femton) dagar från publiceringsdatumet. Ansökningar med ofullständiga handlingar, som inte görs inom tidsfristen, som görs per post och befunnits vara oförenliga med de speciella villkoren för tillkännagivandet ska anses ogiltiga.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Instruktioner rubrik kl
tillgängliga underifrån.

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr tillgängligt från.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar