Karamanoğlu Mehmetbey University kommer att rekrytera akademisk personal

karamanoglu mehmetbey universitet kommer att rekrytera akademisk personal
karamanoglu mehmetbey universitet kommer att rekrytera akademisk personal

Karamanoğlu Mehmetbey University Rectorate har följande enheter; 2547-personal kommer att rekryteras i enlighet med förordningen om förfaranden och principer för centrala tentamen och tentamen som ska tillämpas vid utnämningen av fakultetsmedlemmarna andra än fakultetsmedlem, högskolelagen nr.

Kandidaterna kan ansöka om de relaterade avdelningarna personligen eller via e-post med belirtilen Instruktörens ansökningsformulär ları och de dokument som anges nedan angående den information de förklarar efter att de har lämnat in sina ansökningar elektroniskt på http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/ I miljön kan de nödvändiga dokumenten läsas och skannas enligt förklaringarna i online-applikationssystemet. Sökande som skickar in de obligatoriska dokumenten online behöver inte lämna in handlingar personligen eller per post, och om de kvalificerar sig för tillträde till examen kommer de att lämna in original eller godkända kopior av dokumenten till juryn.

Ansökans startdatum är officiellt tillkännagivande

Ansökningsfrist: 20 / 12 / 2019 fredag
Förhandsutvärderingsdatum: 25 / 12 / 2019 tisdag
Entré tentamen: 27 / 12 / 2019 fredag
Sista utvärderingsdatum: 31 / 12 / 2019 tisdag

resultat www.kmu.edu.t är kommer att meddelas på webbplatsen.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar