MKB är inte nödvändigt för Kadıköy Sultanbeyli Metro Konstruktion börjar

kadikoy sultanbeyli metro ced är inte nödvändigt för att bestämma att utgångskonstruktionen börjar
kadikoy sultanbeyli metro ced är inte nödvändigt för att bestämma att utgångskonstruktionen börjar

MKB är inte nödvändigt för Kadıköy Sultanbeyli Metro Konstruktion börjar; Beslutet om miljökonsekvensbedömning (MKB) krävs inte ”beslutet för den 18.4 km långa Kadıköy-Sultanbeyli tunnelbanelinjen, som utarbetades av Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), utfärdades och en nedräkning påbörjades för konstruktion.

SözcüEnligt Özlem Güvemlis rapport; ”Ett viktigt beslut har fattats för den nya tunnelbanelinjen med 2-stationer, som har startats av Kadıköy, Ataşehir, Sancaktepe och Sultanbeyli. IMM: s ansökan om miljökonsekvensbedömning (MKB) som lämnades in till miljö- och urbaniseringsministeriet i september beslutades. 7 för tunnelbanelinje November Kasım EIA är inte nödvändigt beslut X togs vid 29 och det första steget togs för att starta byggarbeten. Enligt informationen i projektpresentationsfilen förberedd för tunnelbanelinjen kommer den 2019 km långa Kadıköy-Sultanbeyli Rail System Line att vara en expresslinje på den öst-västra axeln på den anatoliska sidan av Istanbul.

Kadikoy Sultanbeyli tunnelbanelinje
Kadikoy Sultanbeyli tunnelbanelinje

Incirli-Söğütlüçeşme Metro och Altunizade Station befinner sig i projektfasen, och Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro och Esatpaşa Station kommer att vara fysiskt anslutna till den europeiska sidan. Tunnelbanelinjerna Göztepe-Ümraniye, Dudullu-Bostancı och Çekmeköy-Sultanbeyli kommer också att integreras. Den nya linjen är planerad att ansluta till Anatolian Station i Istanbul-Adapazarı High Speed ​​Line som ska byggas i Samandıra-regionen.

4.6 BILLION INVESTMENT

4 miljarder 653 miljoner 264 tusen TL investeringar i byggandet av linjen planeras vara färdig under året 4. Linjen består av X Esatpaşa, Finance Center, Ataşehir, Türk-İş-block, Ferhatpaşa, Samandıra och Veysel Karani X. Antalet fordon som krävs för järnvägssystemet Kadıköy-Sultanbeyli planerades som 7 under den inledande investeringsfasen.

ISTANBUL RAIL SYSTEMKART

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar