Izmit Village Roads moderniseras

izmit vikvägar moderniseras
izmit vikvägar moderniseras

Izmit Village Roads moderniseras; Kocaeli Metropolitan Municipality, som lägger stor vikt vid transportprojekt, utför vägunderhåll, reparationer och renoveringar i byar och i stadskärnor. I denna riktning utfördes asfaltbeläggningen i byarna Gedikli och Zeytinburnu i Izmit-distriktet vars vägar skadades på grund av infrastrukturarbeten. Med överbyggnadsarbeten som genomfördes ökade komforten på byvägarna Gedikli och Zeytinburnu och medborgarnas tillfredsställelse säkerställdes.

635 TON ASFALT TILL MANCARCI VILLAGE

Verksamheten vid Department of Science Department i byn Izmit fortsätter intensivt sitt arbete på byns vägar, asfalterade Gedikli Village Mancarcı-regionen. Inom ramen för studien läggs 500 ton PMT-material och 6 ton asfalt på vägen med 470 meter längd och 635 meter bredd.

950 METER ROAD ASPHALTED IN ZEYTINBURNU VILLAGE

Zeytinburnu Village Civcivoğlu-regionen utför också arbete vid Institutionen för vetenskap, team, 950 meter längd och 6 meter bredd väg har också utfört överbyggnadsarbete. 120 ton PMT-material och tusen 209 ton asfalt lades.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar