Izmir kollektivtrafiksystem Röd flaggägare

Izmir tunnelbana och Eshot-bussar har fri trafik
Izmir tunnelbana och Eshot-bussar har fri trafik

3 På decembervärlden för människor med funktionsnedsättningar har 61 nådd antalet innehavare av röda flaggor i Izmir. Röda flaggan representerar områden som är tillgängliga för funktionshindrade medborgare.

Red Flag som den första och enda program som genomfördes i Izmir, Turkiet blir allt vanligare. Antalet getir Red Flags teki i staden nådde till 2014 med applikationen som startades på 61 för att uppmuntra de offentliga utrymmena att vara tillgängliga för funktionshindrade och för att öka antalet av dessa utrymmen. Menemen kommun Emiralem Barrier-Free Life Center och Kemalpaşa kommunbyggnad blev de två sista byggnaderna som fick Röda flaggan.

Ordföranden för Rödflaggkommissionen och vice generalsekreterare för Izmir Metropolitan Municipality, Aysel Özkan, som uttalade sig om ämnet, påminde om att genomförandet genomfördes inom ramen för ENGELSİZMİR-projektet och betonade vikten av funktionshindrade tillgänglighet till offentliga utrymmen. Özkan uppmanade alla institutioner och organisationer i Izmir att delta i ansökan om att vinka de röda flaggorna.

Hur får man en röd flagga?

För att få den röda flaggan tillämpas först avdelningen för sociala projekt Izmir Metropolitan Municipality skriftligen. Kommittén, som väljs bland kommissionens ledamöter, granskar platsen på plats och utvärderar den enligt kriterier som ramper, intern horisontell cirkulation, intern vertikal cirkulation, riktning och skyltar och rapporterar till kommissionen. Kommissionen fattar sitt beslut baserat på tillgänglighetsfunktionerna i området. Det positiva beslutet slutförs efter godkännandet av Izmir Metropolitan Municipality Council och platsen har rätt att få den röda flaggan.

Den röda flaggan ges i tre kategorier: 1, 2 och 3. En stjärna ges till områden som ger 60 procent, 2 stjärnprocent 75 procent, 3 stjärna minst 90 procent av tillgänglighetskriterierna.

Några av de platser som har Röda flaggan i Izmir är följande: İzmir tunnelbana, bussar under ESHOT, överfarter, bussar under Generaldirektoratet för ESHOT, överfart under Transportdepartementet, färjor och bryggor under İZDENİZ A.Ş. , Bayraklı kurscenter, Buca Hasanağa trädgård, Dokuz Eylül universitets distansutbildnings- och forskningscenter, Koçtaş Bornova-filialen, Renaissance İzmir Hotel, Bornova Oral and Dental Health Center och Aliağa State Hospital.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar