İzmir fällbar cykelapplikation

izmir fällbar cykelapplikation
izmir fällbar cykelapplikation

Med den nya applikationen från Izmir Metropolitan Municipality kommer det att vara möjligt att resa med kommunala bussar med fällbara cyklar vid vissa tider.

Metropolitan Municipality, som har tecknat viktiga projekt för att göra Izmir till en "cykelstad", startar en ny ansökan. Applikationen 26, som trädde i kraft i augusti, låter dig resa med offentliga bussar med fällbara cyklar vid vissa tider.

Izmir Metropolitan Municipality tar bort hinder för att cyklister ska kunna dra nytta av kollektivtrafik en för en för att främja och uppmuntra användning av cyklar i staden. Inom ramen för beslutet fattat av ESHOTs generaldirektorat, cykelanvändare, 26 Från och med augusti 2019-dagen är det möjligt att dra nytta av kollektivtrafiktjänster med fällbara cyklar i vissa tidszoner.

Följaktligen kan stadsbussarna gå ombord på helger och helgdagar med vikta cyklar under veckan mellan 09.00-16.00 och 21.00-06.00 timmar.

Izmir Metropolitan Municipality under de senaste åren med de arrangemang som gjorts av järnvägssystemet och sjötransport gav fördelarna för cykelpassagerarna, vissa bussar har monterat specialapparater för transport av icke vikbara cyklar.

Provstad i cykeltrafik

Izmir Metropolitan Municipality, som har vänt sig mot miljötrafikmodeller för att hitta lösningar på trafikdensiteten och för att bidra till utgången från klimatkrisen, utför viktiga arbeten för att främja användningen av cyklar i staden. Användningen av cyklar ökade med introduktionen av cykelvägar och cykeluthyrningssystemet İS BİSİM Kent till staden fick fart när Izmir borgmästare Tunç Soyer ofta föredrog cykling i stadstrafik istället för myndighetens bil. Izmir Metropolitan Municipality planerar att öka den befintliga cykelvägen i staden till 2030 kilometer med 453, att ge tillgång till de inre delarna av staden med cykel och öka tillgången på cykelstationer till tågsystemnät och överföringscentra. Izmir, EU-finansierade "Kom Turkiet Bike" projekt valdes ut som en pionjär i staden.

Aktuella järnvägsanbud

Sal 10

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar