6 Företaget har slutförts för konstruktion av anbud från Izmir Karabağlar Metro

företag tävlade om anbud på Karabaglar tunnelbana
företag tävlade om anbud på Karabaglar tunnelbana

6 Företaget har slutförts för konstruktion av anbud från Izmir Karabağlar Metro; ; I anbudet från Karabağlar Metro erbjöd 6-företaget pris. Anbudet kommer att slutföras under de kommande dagarna.

Den tredje etappen nåddes i anbudet för Karabağlar Metro-projekt. Idag öppnas de kuvert som erbjuds av 6-företaget i Izmir Metropolitan Municipality. Beslutet om anbudet som publiceras direkt på Izmir Metropolitan kommuns webbplats kommer att fastställas efter kommissionens utvärdering. Det första steget i anbudet hölls i augusti förra året.

Anbuden är följande:

 • RPA SRL 13 miljoner 700 tusen TL,
 • Metro Istanbul Inc. 13 miljoner 855 tusen 200 TL
 • Geoconsult ZT GmbH - TEKFEN Engineering Co. 15 miljoner 600 tusen TL
 • Yüksel Proje International Inc. - Arup Engineering and Consulting Ltd. Sti. 16 miljoner 900 tusen TL
 • Prota Engineering Project Consultancy Services Inc. 21 miljoner 500 tusen TL
 • Su-Yapı Engineering and Consulting Services Inc. 37 miljoner 948 tusen 800 TL

Izmir blir den längsta tunnelbanelinjen

Projektet syftar till att hitta en lösning på transportproblemet i Karabağlar-distriktet, där befolkningstätheten är hög i staden. Linjen som ska byggas mellan Halkapınar och Adnan Menderes flygplats följer vägen Gaziemir, Eskiizmir, Eşrefpaşa, Çankaya, Basmane, Yenişehir respektive Halkapınar. 28 kilometer kommer att vara den längsta tunnelbanelinjen i staden, samt ansluta täta bostadsområden, liksom viktiga affärscentrum som Cistern, ESBAS, Fair Izmir, Kemeralti och Food Market.

Det slutliga projektet kommer att slutföras på 2020. Efter avslutad ansöknings- och godkännandeprocessen kommer anbudet för byggandet av linjen att lanseras. Om det inte finns någon försening i godkännandeprocessen, förväntas byggandet av tunnelbanelinjen Halkapınar-Karabağlar starta efter två år.

Izmir Metropolitan Municipality kommer att inkludera Karabağlar i järnvägstransportnätet. Projekt- och konstruktionsanbud för tunnelbanelinjen Halkapınar-Karabağlar startade.

İzmir Metropolitan Municipality tar nya steg för att utveckla 179 kilometer-järnvägssystem. İzmir Metropolitan Municipality Suburban and Rail System Investments Department, anbud för projektet för tunnelbanelinjen Halkapınar-Karabağlar. Anbudet ägde rum och anbuden togs emot. Om det inte finns några invändningar inom den lagliga perioden planeras avtalet att undertecknas med det vinnande företaget i december 2019.

Byggandet förväntas starta om två år

Det slutliga projektet kommer att slutföras av 2020. Därefter kommer ansökningar om godkännande att göras först till Generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar under ministeriet för transport och infrastruktur och sedan till ordförandeskapet för strategi och budget. Denna period förväntas ta ungefär två år. Byggande och anläggningsprocesser börjar med att projektet inkluderas i investeringsprogrammet. En underjordisk linje 28 kilometer kommer att byggas under jorden. Om det inte finns någon försening i godkännandeprocessen, förväntas byggandet av tunnelbanelinjen Halkapınar-Karabağlar starta om två år.

İzmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer sa att tunnelbanelinjen i İzmir Main Transport Master Plan kommer att byggas på vägen till Halkapınar Konak Bozyaka Eskiizmir Street-Gaziemir-Yeni Fair Ground-Adnan Menderes Airport. Soyer betonade att cirka 16 tusen meter borrning kommer att göras innan byggandet. Için Eftersom linjen är i staden kommer vi att utföra arbetena så mycket som möjligt under jord för att påverka det sociala livet så lite som möjligt. Antalet och platserna för stationerna är ännu inte klart. Allt kommer att bestämmas under projektfasen, mot bakgrund av statistiska uppgifter och genom undersökningar genomförda med våra medborgare. Förutom de pågående Buca-tunnelbaneprojekten som pågår inkluderade Narlıdere också Karabağlar tunnelbanelinje i vår agenda. Med alla dessa projekt kommer vi att ha lämnat ett mycket viktigt steg mot stickning av Izmir med järnnät ağ.

Halkapınar Karabağlar tunnelbanelinje
Halkapınar Karabağlar tunnelbanelinje

Karta över Izmir Metro

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar